Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA amúgy tegnap atomjaira szedtük a motoromat és bevágtuk a lámpát a pályaidomba most még műanyagoznak a lámpának felfogatási pontokat és megy fel Csütörtökön utána dizájnolom kicsit úgyhogy Ecsegre már az új pályaszörnnyel érkezem
Hali Gépész Mester!

Együtt megyünk pénteken ez adott!
Megyek be a NagyMedvéhez még a mai nap folyamán és át vakoljuk a dolgokat, hogy ki mögé fogsz felülni.
Jaja...nekem is hasonlókat írt... majd értesíts, hogy mi a szitu, mindenesetre számolok vele, hogy jön...
Ez így igaz...
Pénz beszél....
Nem tudom még ma megbeszéljük. Most fogjuk vinni a motorját szervizbe ahol szétszedik majd, még nem láttam a gépet de van baja a hallottak alapján....
Kössz Speed
Én is így tudom, csak hátha van olyan, aki ezt jobban vágja és biztosra mondja...
KP-ra akkor is odaadják ha besétál egy 10 éves gyerek a pénzel
Tudod a pénz sok mindent feledtet
Legjobb tudomásom szerint csak B kategóriás vezetői engedély kell ehhez. Nekem sem volt jogsim, és mégis otthon a Gixxer.
Tény, hogy én készpénzre vettem, és elhozhattam. Szerintem hitelnél sincs másképp, szerintem a jogosítvány nem feltétel a hitelhez. De ez részemről csak tipp, ha kell, majd az okosok kijavítanak.
Még megbeszéljük közösen Joe-Z Gépész, mert lehet bevárunk benneteket és csapatunk le együtt...
Ricsivel beszéltem a multkor....mihír azóta?
Tud jönni ugye 18.-án a buliba?
Srácok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy vehet-e magánszemély úgy motort hitelre, hogy nincs "A"-s jogsija...?
Egy hawerom akar most motort venni, de aki venné neki hitelre, annak nincs jogsija motorra....
Tud valaki erről bővebb infót, hogy hogyan is van ez?

Köszi!
Látom pörög az élet itt!

Én Pénteken jönnék csak össze kell beszélnünk Krikivel és Atikával mert egyedül nem szívesen mennék.
Én Pénteken 5ig az irodában vagyok 6 körül tudnék indulni
Király !
na..mondom én hogy megoldom a szállítást magamnak...legfeljebb húzni fogja Zsófi hátát a 3 üveg whiskey
Van otthon Faternak plombája is.... Majd jól kiisszuk a piát és rakunk helyére almalevet teával...
thx
Jajjj micsoda korrekt hozzászólás volt ez és minden benne van.... Jól beszélsz crazy...
Erre iszunk Cimbora egy kupica Johnny-t...
Rendben, ahogy érzed...
Tehát már szervízcsapatod is van
Ha mégis kell, akkor szólsz és bepakolod a szeszeidet leplombálod és leviszi a Rokonom.
hát ez most még egyenlőre képlékeny,mert úgy néz ki a Kawasaki D.M.C. leviszi a motort a Pannóniára,és szerelgeti is ,ugyhogy visszaérkezés pestre és onnan motorral megyünk..de még fogalmam sincs a dologról..legjobb az ha nem számoltok velem..mármint szállításügyileg,majd megoldom a dolgot valahogy..ott leszünk oszt kész
az a baj ezzel,hogy ők megtehetik hogy nagy arcuk legyen..nincs olyan embera földön akit mindenki szeret..ezé hát felőlem mindenkinek lehet nagy arca..Lorenzo jol nyalókázik,de nem motorozik rosszul..Rossi nem nyalókázik,ellenben jól motorozik..ezt a sok vb címet nem adják pár disznóért..kár ezen vitázni..a számok tények.osztpont.

Szeva Joe!

Előreláthatólag Neked mennyi cumód lesz amit autóval kéne lehozni?
Próbáljuk összehangolni, hogy aki motorral jön és van autós motyója az be is férjen és indulás előtt tudjunk találkozni is a bepakolás miatt.
Gondolom a hordó Whisky az fix....
Szia tomwar!

Nekem van kint egy nagyon mázlista ismerősöm, aki megteheti, hogy végigkiséri mindenhol Rossit a versenyek során..., így ő közelebb áll a tűzhöz, mint mi és jobban belát a dolgok mögé...tőle kapom az infókat Rossiról...
És igenis sok lefikázós, arcoskodós nyilatkozata volt Lorenzónak, aminek többsége nem került akkor nyilvánosságra...
OKÉ! Segít...ez szép tőle....
De én nem érzek ebben semmi őszintét a részéről, mintahogy ez a mostani hozzáállása a dolgokhoz sem az.....csak figyelmeztették, hogy ez a viselkedés nem okés és nem lesz így sok rajongója....ÍGY MOST PRÓBÁL NORMÁLIS LENNI....de ezt csak megjátsza...

Köszi egyébként.... én is remélem, hogy mielőbb visszatér a Doki, de fő, hogy Full meggyógyuljon és azután mehet újra a tánc...
1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti (majd én eldöntöm mikor meek kiscsíra )
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök) - Vagy robogok, vagy a Gyula úr Elvis
11. molnargyu (Gyula)
12. Pocok (akinek van otthon R1 alkatrésze az hozza magával, ki tudja mi lesz az Atomreaktorral.... ha beszarik, akkor majd nálunk szerelünk bele egy stilfűrészmotort)
ám 41756
sose...azt se tudom mi az