Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csááá kicsi Vándorhernyóm!
Te tudsz olvasni....nemááá !
Be is horkoltam tőle a felénél olvasás közben.
Tényleg kimerített.
Erre vonatkozólag már írtam egy kimerítő hozzászólást.....
Olvass vissza.....
Ez tök rendes tőled...
Van 3db 300literes fagyóláda és 3nagy hűtő otthon....
Szia!
Légyszíves takarodj innen a náthás faszba a robogóddal.....fasz kivan ezekkel a gyerekjátékokkal !
Ez egy gsxr topic....nem kevaj hurkán...nem KENDA lófaszt a hajadba....meg ilyenek.... ,
De kérsz kaját te is nem? Tehát beleszálsz a kaja költségbe?
Nem kötelező....de gondolom akarsz egy jót enni...
Tééleg háwer!Mekkkora otthon a hűtőgép?Má hogy escekfalván!
Doki!Nálam lesz kamera!Letolom a gatyám és belenézhetsz!
Szia!
Az emlékmű azon részét, ami a motoralkatrészekből áll úgy csinálnám meg, hogy az alkatrészeket összehegeszteném (amennyiben lehet....)vagy megfúrnám, ill.diszkréten "megrongálnám", hogy a tajparaszt takarmánybunkónak, aki ebből akar motort építeni ne legyen érdemes hozzányúlnia.....fejidomot is védeném valami rácsszerűvel, vagy szintén megfúrkálnám, teleszkópot megreszeném, beflexelném persze nem a látható részeken....Ha megvannak az alkatrészek, de nem tudsz érte elmenni(messze van.....stb...), segítek megoldani a gondot..
Gyu!Nem kell gép!Kint lesz a rtl forgatócsoport!
Fényképezőt énis viszek de mi csak szombatra megyünk.....
1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök) - Vagy robogok, vagy a Gyula úr Elvis
11. molnargyu (Gyula)
12. Pocok (akinek van otthon R1 alkatrésze az hozza magával, ki tudja mi lesz az Atomreaktorral.... ha beszarik, akkor majd nálunk szerelünk bele egy stilfűrészmotort)
Fényképező lesz Gyorsinál és Krikinél is...
Kamerám nincs...
Nálam lesz a buli, de majd lehet kicsit Fater is átjön, mivel egy jó barátja fog majd főzni nekünk...
Nővérem is átjön majd kicsi időre és Anyukám is...
De csak amég a kajálás lesz... ...a többire ők már nem hinném, hogy kíváncsiak lennének...
Első mondat végén: -! +
Dottóre! Fényképezőt vagy kamerát tudsz biztosítani!
És nálad lesz a buli, vagy apádéknál?
Üdv. Mindenkinek!

UTOLJÁRA szépen megkérnék mindenkit, hogy aki még nincs fent a listán és jönni akar az írja fel magát!
Aki fent van már, de még nincs a neve mellett ez a jel, akkor az tegye oda, hogy tudjam...
CSAK ANNYI FŐRE LESZ KAJA RENDELVE, AHÁNY NEVET LÁTOK ITT ÉS MELLETTE EZT.
Holnap 11.-kor fogom leadni a kajarendelést, szóval addig lehet felíratkozni és megerősíteni...
KÖSZÖNÖM URAK, HÖLGYEK!

Joe-Z..ha tudsz már biztosat Ricsiről, akkor rakd mellé te a jelet , mivel ő nem tudja...

Gyorsi, vagy bárki aki beszél Pocokkal az szintén rakja mellé, ha tudja, hogy jön... (valaki érdeklődje meg tőle, mert én nem tudom... )

THX...

1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök) - Vagy robogok, vagy a Gyula úr Elvis
11. molnargyu (Gyula)
12. Pocok (akinek van otthon R1 alkatrésze az hozza magával, ki tudja mi lesz az Atomreaktorral.... ha beszarik, akkor majd nálunk szerelünk bele egy stilfűrészmotort)
Csaó!
Tényleg patent! Csak a kilóméter kicsit kevés benne...
Lekörözött, majd mögéd ért, mi?
Cső cső! Az ígért képek Speedy! Tegnap lőttem őket! Most kicsit szutykos a vas..
Nem sokaig volt elöl :D
Ez a beszéd buzikám!
Aloha
Csak nem a KisTuning megy elöl?
Szia!
Nem tudom, de szerintem ez pályán volt használva az extrákból ítélve.
Meg az is kérdés, hogy mire használnád a motort
Legyen szerencséd a CimBoRa eladásában, és légy üdvözölve a Gixxeresek világában!