Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon vagyok
Bocsi azt hittem nem rakta fel:D
isten. ilyen van nekem is, csak nincs benne hogy suzuki. majd rakok fel képeket ha egysezr ráérek.
csinosss..
Bocsi azt hittem nem rakta fel:D
igényes
Fajin lett csak amit már írtak máshol mások is hogy a küllőhöz kelet vna a Suzuki felírat mert az is 3
Szerintetek jó ez a felnicsík?
Ma érkezett meg a felnicsíkom, fel is raktam, nekem nagyon bejön, sokkal jobban tetszik így, szerintetek?
Szia! És már eladtad a yoshit vagy megvan még? Mert ha igen és eladod, akkor engem érdekelne!
hát az alap. én idén már voltam balatonon. de ha jössz 1 hét mulva az is gut. utánna meg ecseg-stadt és kész:D
Lesz valami balatoni móka is az idén. Ha más nem ütközünk ott.
necces. ugyanis ugyan abban a cipőben járok mint spidi... és azért ecsegciti 293 km csak oda:D és az már öléggé nem baranya megye. szal ha apám engedi akkor alap. de ha nem engedi akkor nem tok mit tenni.
Ok. Tervezem. Te?
hát az nekem még jobb. ugyis jön a nyáriszünet. ecsegfalvára te mész?
Halasszuk, de ez az utolsó szabad Péntekem idén sz'al csak a hétvége jöhet szóba.
Nekem is haza kéne mozdulnom mert a munka már a szórakozás rovására megy. Örülök ha 4-5000-et bele tudok tekerni a gépbe egy szezon alatt. Kipuf le lett cserélve mert a yoshi nagyon lányos volt ( hehedoki ).
halaszsuk el 1-2 hetet? és akkor már tutti meleg lesz? meg akkor már pénzem is lesz tankolni
Akkor erőssen kétesélyes. Sz@rok a kultúrára, motorolni akarok.
Szewaaa.. Gurult az akkor is amikor még a fű sem nőt.. mióta hegylakó vagyok és én itt ő otthon így még csak keveset.. ma küldtem el a CV-met egy Fertő-tavi üdülőközpontba ami tőlünk 20km.. ha sikerül akár minden nap gurulhatok.. látom új kipuf..
most nézem. esőt mond. gondolom akkor nem igazán van kedvünk motorozni. amugy kaján kivül kulturprogramot is akarsz?:D
reggel dobok egy sms-t hogy mi a helyzet. Csak az időjárás szólhat közbe.
ismerek olyat aki trópusi madarakat "etet" vele.D és engedéllyel növeszti. 2 méteres ganja fák vannak a kert végébe:D