Sok cég van aki azt a szolgáltatást vezette be hogy van egy címe.Oda bejelentkezel oda jön a postád oda adózol a levelezésed meg mindent eccerűen továbbít neked némi díj ellenében.
anyni hogy a román rendszám miatt utálnának a rendőrök. én most olvastam oylat az uj törvényekbe, hogy attol még hogy nem magyar a rendszám ide kell adóznod mert itt laksz és használod. bár ezt nem tudom hogy gondolják mikor a motor nem magyarországhoz tartozik. utánna kell kérdezni
Szerintetek mennyi értelme lenne annak, hogyha szlovákosítanám, vagy románosítanám a rendszámot?
Dabasi ZX-7R pilóta, egy ismerősöm (nem összekeverendő a ZX-7RR-es uncsimmal), román rendszáma van, és így alig fizetget a motor után. Valami 3 000 Ft-ról hadovált...
A kiscsillag megnevezést légyszíves otthon az asszonyra használd! Mire is szeretnél célozni a 35. életéveddel? Én is annyi vagyok (ide jönne egy b...meg), de próbálok kultúrált maradni. A Tutis seggét meg akkor nyalom, amikor akarom, mert őt ismerem, a barátom, te pedig egy fasszopó majom képe mögül (ezen majd annak ellenére megsértődsz, hogy egy ilyen kép van az adatlapodon) osztod az észt.
áá nem szerénykedek, ezeken a versenyeken az eleje alulról karcolja a 2:00-át a 600-asok között, én messze vagyok tőlük.. A végére férnék csak be, oda meg minek
Dabasi ZX-7R pilóta, egy ismerősöm (nem összekeverendő a ZX-7RR-es uncsimmal), román rendszáma van, és így alig fizetget a motor után. Valami 3 000 Ft-ról hadovált...
A kiscsillag megnevezést légyszíves otthon az asszonyra használd! Mire is szeretnél célozni a 35. életéveddel? Én is annyi vagyok (ide jönne egy b...meg), de próbálok kultúrált maradni. A Tutis seggét meg akkor nyalom, amikor akarom, mert őt ismerem, a barátom, te pedig egy fasszopó majom képe mögül (ezen majd annak ellenére megsértődsz, hogy egy ilyen kép van az adatlapodon) osztod az észt.