Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak az enyémbe. de amkor itthon az van azt eszem reggel délbe este:D
látom ez beleégett a retinátokba...Uma Thurman kajáját nemosztommegsenkivelse
tőtöttkáposztát tejföllel?:D majd ha egyszer megyünk ringre akkor hozhatnál nekem :D gép vanmár?
ahhoz egyé éjszaka is..
ha téged ütünk le nemjó? és akkor elhozzuk beszerzési áron
azé arra figyelünk:D csak mindig a tapadás a lényeg:D
Dunlop 208rr egy pár novicsentó akad nálam...50000 píz..ha valakinek kell üsse le.180 és 120
Ha pelenkáznod kell nem így fogod gondolni.
Jön a hó vége oszt kell a lóvé.......
A motoros kétkerekűek vezetői és utasai 2010. május 28-tól 30-ig ismételten fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak az ország közútjain.
Most átmegyünk olajba, hogy melyiknek legjobb a kenése
ezekszerint:D mindenki arra a következtetésre jutott hogy gumi nélkül a legjobb:D
Véget ért a gumi témátok?
Sok cég van aki azt a szolgáltatást vezette be hogy van egy címe.Oda bejelentkezel oda jön a postád oda adózol a levelezésed meg mindent eccerűen továbbít neked némi díj ellenében.
Akkor szerintem román rokont kell szerezni, aki a nevére veszi a gépet.
anyni hogy a román rendszám miatt utálnának a rendőrök. én most olvastam oylat az uj törvényekbe, hogy attol még hogy nem magyar a rendszám ide kell adóznod mert itt laksz és használod. bár ezt nem tudom hogy gondolják mikor a motor nem magyarországhoz tartozik. utánna kell kérdezni
Szerintetek mennyi értelme lenne annak, hogyha szlovákosítanám, vagy románosítanám a rendszámot?

Dabasi ZX-7R pilóta, egy ismerősöm (nem összekeverendő a ZX-7RR-es uncsimmal), román rendszáma van, és így alig fizetget a motor után. Valami 3 000 Ft-ról hadovált...
jah. mivel előre a gyárit nem hiszem hoyg menne pontosra, előre belenyomok valami projektorost, vagy eyg k8 ezrest :P hátra meg marad a gyári.
Lámpát vágsz bele?
Valamerrű te is első lennél! De csak addig, amikor megjelenek én is...
Szia Kedves Ismeretlen!

A kiscsillag megnevezést légyszíves otthon az asszonyra használd! Mire is szeretnél célozni a 35. életéveddel? Én is annyi vagyok (ide jönne egy b...meg), de próbálok kultúrált maradni. A Tutis seggét meg akkor nyalom, amikor akarom, mert őt ismerem, a barátom, te pedig egy fasszopó majom képe mögül (ezen majd annak ellenére megsértődsz, hogy egy ilyen kép van az adatlapodon) osztod az észt.
kéne. de az idomot nem azért akarom, hanem hogy a gyárira vigyázzak..
áá nem szerénykedek, ezeken a versenyeken az eleje alulról karcolja a 2:00-át a 600-asok között, én messze vagyok tőlük.. A végére férnék csak be, oda meg minek