Szia !
Van otthon egy vastag sztk keretes ordenáré szemüveg 1971 -ből valahol, ha gondolod előkotrom(remélem megvan) csak ahhoz le kell venni a plexit, hogy be tudd gyűrni a bukó alá A szépségeden már nem változtatna negatív irányban
Te kis béna..... Teknősbéna....
Egyébként nincs harag...igazad van...
Csak ma idegbeteg vagyok kissé...., mert reggel eltörtem a 40rugós szemüvegkeretemet a bukósisak alatt és nem éppen túl jókor jött...
Valamint amúgy is kissé kusza most körülöttem minden....
Teljesen nyugodt vagyok, csak úgy gondolom, hogy lehet kritikát mondani úgy is, hogy ne olyan lefikázólag hasson...
Ez majdnem olyan, mint amikor valaki elkezd gyúrni és később, amikor már jobban néz ki, akkor elkezdi mindenki karját méricskélni, mert az övé már nagyobb...és mindeközben vigyorog..., holott amikor ő hurka volt neki is szarul esett ha méricskélte egy hasonló emberke...
Lehet ddt500 nem így szánta a hozzászólását, de nekem így jött le...sokkal szimpatikusabb volt az utolsó mondata, hogy: "azt tanácsolom, hogy fokozatosan fejlődj" vagy valami ilyesmit írt...
Egy tapasztalt pályamotorostól, mint ő meg ezt is várja el az ember... ...nem azt hogy "lehúzzon a mondandójával"...
Doki nyugodj meg... sztem nm rosszindulatból mondta ddt sem...
a kritikát tudni kell viselni... majd lesz az jobb is...én jobban szeretem, ha megmondják a tényeket... és a motort meg a képességeidhez mérten használd...kisebb a hiba lehetősége...
Hát figyelj...ha valaki mond nekem valamit és az nem esik jól, akkor azt biztos nem fogom másnak mondani...
Próbálok inkább valami jó tanácsot adni, ami jobb érzést vált ki az emberkéből...
Így ezennel a te jó tanácsodat feszem figyelembe és fokozatosan, lassan fejlődgetem...
Köszi..
van itt egy kis vidi is..ezen belülről is csekkolhatod..alapszabály: első hátsó féken mindig rajta kéz-láb...első a kicsi korrigáláshoz...hátsó a már beszartam ugy gyertyába állt" akcióhoz kell
Van otthon egy vastag sztk keretes ordenáré szemüveg 1971 -ből valahol, ha gondolod előkotrom(remélem megvan) csak ahhoz le kell venni a plexit, hogy be tudd gyűrni a bukó alá A szépségeden már nem változtatna negatív irányban
Te kis béna..... Teknősbéna....