De ha nekem akarod csak adni, ahogy írtad, hogy elfüttttölhessem, akkor elfogadom...
Odaadni és eladni nem ugyanaz.....a használt Gixeredet is elfogadom maximális bizalommal, ha nekem adod....
De ha már fizetni is kell érte, akkor lecsekkoltatom még az alsó gatyádon lévő VONALKÓDOT IS....
Miért Speed? 2 milláért adod?
Egy ilyen motorral, ha beszopod, akkor nem 10, vagy 20 ezret buksz el, hanem 1,8-2 millát....
Nem ugyanaz a 2 eset Cimborám!
De BÉTÉ 016-ot még Valantino Rossitól sem akarnék venni...
Látom, hogy te nem érted, hogy mire akarok kilikadni...
Leszarom én is még azt is, ha az emberkének kindertojás van a lába között....itt nem erről van szó...
Hanem arról, hogy MI A FASZÉRT HAZUDIK arról, hogy honnan hozza a motort, ha úgyis ÚJ! ?
Miért nem korrekt?
Nekem ilyenkor még sok más emberkéhez hasonlóan az jön le, valami büdös....
ÚJ a motor? Lehet...de az is lehet, hogy csak kívülről az...
MONDOM ÉN SENKIBEN NEM BÍZOM MEG!
Gondolom mindenki hallott a sok eladott új külföldi autóról, amivel bebuktak..... amikben csak szinte a motor volt új, hogy a motor és alvázszám lekérésénél ne lehessen gyanút fogni...
Ezzel persze nem azt mondom, hogy ezeknél így van.....csak ha valaki nem a valóst mondja, akkor arról már bármit elképzelek, hogy másban is képes átkúrni a fejem...
Úgyhogy én nyugodtabban alszom egy használt motorral, mint egy ilyen ÚJ motorral....
Azt mond már meg Tutis, hogy hol vannak az eddigi vásárlók, akik innen vettek motort?
Miért nem adja meg az elérhetőségüket az emberke?
Dottóre, drága jó cimborám... Nekem is hátat fordítanál, ha oda akarom neked adni a Bridzssztónt bété016-ot, mivel még nem adtam el sose senkinek sem gumit?
Látom Te se érted nagyon. Felőlem lehet gyilkos, rabló, sikkasztó, vagy a legrosszabb, politikus is akitől veszem a motort
Azt kell nézni hogy van egy új motor olyan áron mint a használtak.
A suzuki gyárban nincs olyan hgy eladják a selejt motorokat, szóval az hogy honnan jött az másodlagos szempont. Nem bízol az eladóban? kérj alvázszámot, és csekkold le. Nincs rajta körözési listán és forgalomba is van helyezve? Mi akkor a gond?
Elmész venni egy motort, eladó mit mond? Sosem pályázott, szeme fénye, egykerót nem ismeri, szobában tartotta télen, blablabla.. Aztán vagy igaz vagy nem.. Na az új motornál nem kell ilyenen filózni..Azért szerintem evidens ha ugyanolyan áron van új és használt akkor melyiket kell választani, de lehet hogy csak én értem a lényeget
Lehet, hogy igazad van....de az emberek 98%-a ebben a világban és EBBEN az országban már lassan SENKIBEN sem bízik...
Sajnos ilyen világot élünk, hogy szinte senkiben sem szabad megbízni, mert az emberek a pénzért ott basszák át a másikat, ahol csak lehet!
Ne haragudj Tutis, de én sem bíznék meg egy olyan emberkében, akinek a mondandójáról később kiderül, hogy kamu az egész és ráadásul egy embert nem tud és nem akar nekem bemutatni, aki tőle vett motort és húúú de mennyire elégedett vel....
Miért is lehet ez így?
Ha én ezzel foglalkoznék, akkor mérlegelném az emberek bizalmatlanságát ( AMI TELJESEN JOGOS) és az eddigi vevőimet felhasználnám a saját magam igazolására, hogy tessék srácok....itt van ez a 10 vevő, aki tőlem vett ilyen motort és MEG VANNAK ELÉGEDVE VELÜK ÉS TELJESEN PROBLÉMAMENTESEK!
De ha 1 ilyen emberkét nem tud nekem mutatni az illető, akkor mire alapozzam a bizalmamat? Ráadásul még ki is derül róla későbbiekben, hogy nem is Japóból hozza a gépeket....ez nem a legjobb reklám egy ilyennel foglalkozó emberkének...
Szerintem mindenkinek van fantáziája és mindenki hallot már érdekes dolgokat afelől, hogy emberek a bőséges haszon fejében mire is képesek.....van olyan, aki jól keres valamivel, úgy hogy tisztességesen csinálja, de ha egy kiskapu van már, amivel több jön a konyhára, akkor képes átbaszni bárkit érte....ÉS SAJNOS NÁLUNK MOST EZ A TRENDI EBBEN AZ ORSZÁGBAN!
Nem csodálkozom az emberek bizalmatlanságán!
A lényeg Tesó (Gixxerpeti) , hogy te a lagfaszább 750-es K8-ast fogtad ki ezért a pénzért, ami még többet is megért volna!
Ezt mi ketten tudjuk, hogy miért is mondom...
Amúgy csak józan paraszti ésszel átgondolva. Vegyél egy használt 2008-as 600-ast. 1.8 körül árulják, persze van olcsóbb is de kb ez az ár forog a neten. 2 éves, tehát nuku garancia. Akkor már inkább nem megéri 1.89-ért megvenni a 0 km-es újat? Főleg úgy hogy még abból az árból talán tudsz alkudni is? Mégha az újon sincs garancia, amit mondom én kétlek de legyen igazad, nincs gari rajta... Akkor is nem jobb egy 0 km-es kb ugyanazon az áron mint a használt? Nem jobb az ha te járatod be a motort mint azon gondolkozzál előtted ki hogy használta?
Nem leszólom a véleményed, hanem kijavítom a pontatlan információkat.
de vegyél inkább pályát sose látott, megkímélt állapotú motort 10 évesen 2000 km-el
Akkor a gyengébbek kedvéért: Ha visszahívás van, a japán SUZUKI cég kezdeményezi, minden visszahívott alkatrész oda kell befusson. Az hogy még keresztül megy a magyar suzuki zrt-n, az egy dolog. Adminisztráció, semmi több. Ők is a japánoknak küldik a cuccost. Namármost ha Te megveszel egy vagy 500 db motort a japán cégtől, arra a gyártó adja a garanciát. Az összes többi állomás csak közvetítő állomás. Szóval ha itthon van gondod és viszed a magyar suzukinak, Ő se fog legyártani új vázat, stb, hanem küldi a japóknak és ők intézik a többit. A gsxrszerviz meg egyből a japóknak küldi a cuccost, azaz rajtuk keresztül tökéletesen érvényesíthető a garancia. Mivel minden esetben a gyár vállal garanciát, az összes többi kereskedő hálózat csak a garancia érvényesítéséhez kell.. De lehet tovább okoskodni, én jót nevetek ezeken
Érdekes módon amikor Laca gépét raktuk össze, a gsxrszervíztől vettem a legtöbb alkatrészt. 2/3 áron megkaptam mint a suzuki kereskedőktől az új árut.. De ti nyugodtan menjetek vásárolni a hivatalos márkakereskedésbe horror áron.
Nem ezzel van a baj, még egyszer mondom!
Hanem az őszinteséggel!
Kikéri magának, hogy Ő nem szürke importőr? Akkor mi a faszom?
Azt mondta Japánból jön a motor. Ha igazat mondott volna és nem ködöl akkor én is vettem volna nem vagyok a saját pénzem ellensége.
De onnantól kezdve, hogy egy egyszerű kérdésre sem tud válaszolni, vagy nem az igazat nem a valós dolgokat mondja, akkor onnantól nem hiteles! Nekem már tavaly a Japán sztorit nyomatta, Te meg most azt írod, hogy 2-3 hónapja szerződtek? Akkor miről beszélünk?
Direktben rákérdeztem akkor is, hogy esetleg Európa szerte raktárakban vagy itt-ott beragadt motorok-e ezek? Azt mondta "NEM EZEK JAPÁNBÓL JÖNNEK EGYENESEN!"
Semmi bajom nem lett volna ha azt mondja, hogy éppen Tápióbivalyhónaaljáról hozza a motorokat mert onnan a legolcsóbb és neki is megéri meg nekem is, ha meggyőző és IGAZ lett volna!
De mindegy nem Tőle vettem de nem is bánom!
De nem kívánok veled vitázni, nem vitanapot akartam nyitni, csak azt mondtam el amit tapasztaltam, amiket a cimbid mondott személyesen.
De nem tudom, ha valakinek nem ugyanaz a véleménye mint Neked akkor mi a fasznak kell azonnal leszólni?
Veszek egy K9 1000-et 2,5-ért 8000km-el és még van rá 1 év gari minimum. De ha ugyan ezt egy ZX10R-el játszom meg akkor 3 év is lehet. Plusz ha a K9-be 3 év múlva vázmerevítést kell hegeszteni akkor megcsinálják ingyen és nem kérnek érte el 5 kilót.
Akkor most fog leesni az állad: Voltak kint a japán suzukinál szerződni, alá is írták a viszonteladói szerződést. Ráadásul a csaj, (Anita) megemlítette hogy indul a itthon dunlop trophyban. Erre a vezetőség küldött neki egy 600-es k8-ast versenyezni..ez nem mese, személyesen ismerem őket, cimbim unokatestvére..
Az ír motor sztori meg érthető, onnan szerzik a motort ahol a legolcsóbb, kb 2-3 hónapja szerződtek a céggel, addig meg onnan szereték ahonnan tudták..
Ne legyetek már amatőrök, mondjuk megveszel egy használt motort, arra mi a garancia? SEMMI. Na ezt fogd úgy fel hogy veszel egy használt motort ami véletlenül nulla km-es. Felőlem szibériából is hozhatják, faszom se bánja..
Egyszerű a dolog. Ha új motort akarok és van rá 3 millám akkor valszeg van rá 3,7 is viszont szeretném ha a cég még 1 év múlva is létezne. És ha mondjuk bejön egy visszahívási akció akkor nem röhögnének a pofámba a Full Gasnál a szürkeimportos motorom miatt. Mert gari az nyista és visszahívás van dögivel mindenkinél.
Ha meg pályamotor kell nem veszek újat hanem veszek egy 1 éves csúszottat amcsiból 1,5-ért.
Hülyén mi?
Csak nekem onnantól büdös a sztori, hogy azt állítja már nem 1 motort adott így el... mondtam akkor hozzon össze azzal aki már vásárolt tőle.
Na erre aztán volt nagy hümmögés meg pislogás.
Japánból importált motor hogy kerül Írországba?
Nem lenne ezzel gond, ha igazat mondana és nem lennének kételyek!
Ne kelljen már elhinnem, hogy Ő kiröppent Japánba, vagy csak dobott 1 mailt monnyuk Mr. Hamamatsunak, vagy ki a gecinek és akkor le is boltolták a dolgot és megkerüli a magyar importőrt meg mindenkit?
Minden motort meg tudsz nála venni? Nézd meg az oldalát!
De Tutis, ha Te veszel nála egyet és nincs vele semmi gond, minden fasza, akkor megígérem én is veszek nála egyet, sőt ha kell viszek magammal még egy embert...
Szerintem hülyén fogjátok fel. Van egy hivatalosan bejegyzett cég aki cirka több mint fél millával kevesebbért kezetekbe ad egy motort.
1000-es esetén egy millával is. Ez miért nem jó? Sok amatőr, istenem...
Ezeknél mindent lehet rendelni jóárasított tecsós motorok csak náluk... http://www.gsxrszerviz.hu/uj-m...
Mi is kaptunk ajándék pólót mikor ott jártunk... csak 1-2 méretet ment össze, de jóóóóóóóó
Odaadni és eladni nem ugyanaz.....a használt Gixeredet is elfogadom maximális bizalommal, ha nekem adod....
De ha már fizetni is kell érte, akkor lecsekkoltatom még az alsó gatyádon lévő VONALKÓDOT IS....