Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze! Egyszer elmegyek veletek mert én a pályán nem megyek így ahogy te ezt leírod. Muszáj megnéznem élőben.
Áááá bazd következő hónapban meglesz a kamera (olyan mint Tutisnak) és felveszem ezeket a csapatásokat. Nemtudom ez felvételről milyen lehet de én majd beszarok az élvezettől ilyenkor és ordítva visítok a sisakban

A kanyarokról annyit, hogy fordulaton kell venni.
Most elmondom én hogy csinálom
Féktávon szépen pakolok vissza az ideális fokozatig ráadásul így kihasználva a motorféket is (kicsit dobálja a hátulját meg ilyenek de elintézi az anti-hopping kuplung
utána be a kanyarba tartott gáz fordulat 10000 felett mindenképpen de jobb ha 12000 tartom, tartom majd a kanyar közepén elkezdem rátekerni avval a lendülettel már egyenesedik is ki a motor utána ráteszem a telit és gyíííí. Természetesen magas fordulaton kuplungot én nem használok csak rúgom fölfelé minimális gázelvétellel.

Én így gépészkedem
Elindultam az emelőszemért! Nyolcas furatméretű, alut hozok!
Rendben!
Szerencséd volt, mert ez a Bayern nem az volt, akit megszokhattunk. Tisztán Robbenre játszottak. Valamit eltolt az edző. De szép az ezüst is!
Várj, mert sógornak akartam venni, oszt most mondja hogy neki már vettem De mindjárt felhívom cimbit neki kell-e. Mennék motorozni de nem szeretek céltalanul bóklászni, azért gondoltam az emelőszem vásárlásra mint célra Alu amúgy jó lenne, hívom cimbit és értesítelek hogy kell-e.
Spidi!Gyorsi!Nem sirtatok nagyon?Nagy volt az ühükbühüm?
Alu, meg kék van, ez a biztos. A többit nem tudom.
Mondjad, milyen kellene, ha nincsen akkor hozok kéket, vagy alut, amelyiket kéred.

VAAAGY

Rádcsörgök fél 11-kor. Melyik legyen?
öö miből lehet választani?
Fél 12-re lesz nálam! Onnantól jöhetsz!

Alu kell?
Hányfelé jönnél? Nincs nálam, de hozatok, ha van.
Speedy, van nálad emelőszem? Lehet elmennék ma érte
Tisztelt Gépészmester!

Magához képest még gépésztanonc sem vagyok.... elég tökösen nyomod hawer ott fent...
Mostmár mégjobban vágom, hogy miért maradunk le.... TE DOBOGÓKŐI UFO GÉPÉSZ!
Szeeva Joe-Z!

Megvan már, hogy miért repültök el mindig annyira....2.-ban repülsz rá a kanyarra....
Én 3.ban és 4.-ben és még ott is paráztam....hát van mit fejlődni még hozzátok, de inkább még lemaradok, mint hogy eldobjam a vasat...
Csak legközebb várjatok, be ott ahol le kell fordulni.....
Ha júniba hazamegyünk hozzánk úgy elviszlek a faluba azon a 21 utcán, hogy soha nem találsz vissza hozzánk....
Mindenesetre kurva jó volt a nap...de nekem is volt valami nem farankó érzésem tegnap, így mégóvatosabb voltam.....gummán látszódott is, mulkor jobban letettem....
Majd idővel felfejlődöm...de majd pályán is kíváncsi vagyok mi lesz, csak már lenne meg a qurva ruhám...
Ja és boccs, hogy nem tudtunk elköszönni Gixxerpetivel....
Kössz ghostrider!

Majd megpillantom én is közelebb egyszer a fekete szörnyedet...
Várom én is, hogy Rossi mit fog kitalálni Lorenzó számára...de lesz műsor az biztos....ha nem is futam után, de a következő futam közben biztos....
Kicsavarja a maximumot, ha kell a YAMAHÁBÓL és magából is...
jó reggelt !

süt a nap 100 ágra ! mindenki menjen gurulni :) (helyettem is)
Jó reggelt hétalvók!

Legalább hasonlít egy kicsit a motorod színéhez! Szép lett!
A nap képe pályázatom
Tudom, h nm motor... de nya

Na azért meghallgattam volna a magadét! Majd legközelebb jól szóljá be, oksi?

Jó éjszakát!
Nem!
Rendesek a cimboráid!

Én azért mondtam a magamét.......
Pucolós manővereket kerestem volna, akkor is ha nincs.

Bácsi már csak ilyen.
Gépész Mestertől röviden.

És végül 750
Járdán bevágott elém a csávó Onnan se előre, se hátra, se jobbra, se balra.
Na, rendesen le lettem hülyézve? Őszintén!