Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Különbség 600-750 között

Először is nyílt terepen esélyed sincs
Alapeset: Joe-Z (K6 600) üldözi Gyorsit (K6 750) lefelé Dobogókőről

Történés: Rázuhansz féktávon és keményen beteszed a kanyarba. Centiről-centire közelíted majd kanyar közepén már teszed rá a telit! Nem kell félni nem fog elforogni a hátsó! Itt még jó vagy mert ő picit később gyorsít! Majdnem mellette vagy kanyarból kijövet majd mikor ő felegyenesíti nyelet húz és ellép.
Ha Gyorsi üldöz akkor baszod neki, hogy ki tudj harcolni annyi előnyt a kanyarban, hogy az egyenes részen ne tudjon erőből lenyomni!
Természetesen folyamatosan gépészkedni kell! A fordulatszám nem eshet 12000 alá mert meghaltál! Az ideális fordulat 12000 és 15000 között van alatta halott 15000 fölött elgyengül.
Ezért is látja Gyorsi, hogy folyamatosan rúgom a váltót fel és le
600-600 csatában már jó lehetsz mert ha korábban kezded a kigyorsítást lenyomhatod erőből.
Utcán megelőzni a másikat csak egyenesben és féktávon de az utóbi inkább akkor ha a másik fél elbaszta, ugye senki nem akarja a haverját kilökni. Az utca nem versenypálya és nem kell mindenáron előzni!

Röviden ennyi!
Szia Földim!

Kigyorsításnál, meg nagy tempónál érezni azt a +25 lovacskát.

250-től a 600-asok nem tudnak már nagyon gyorsuli, 750-ek meg még itt elemükbe vannak.

Bár ha nem száguldozol akkor nincs igazán jelentősége.
Pályán nincs közte sok!

Úton is csak 230-tól felfele.
Bazd Atika ne kezd te is, komolyan azon jár az agyam, hogy jövőre 750-t kell venni!

Még lesz egy mentsvár, hogy megnézzünk mit tud pályán a cucc, ha ott is ennyire kijön a különbség akkor bajban leszek
Hozzáteszem,hogy itt utcán van a rendszerben tartalék (mivel volt már két balesetem amikor az autós volt a hibás és kicsit fosok a 3. tól) úgyhogy rettegjetek mert tudok újat előhúzni a tarsolyomból
Áki bácsi!

Legyen szíves leírni Mizsi kollegának mi a külömbség a 600 - 750 között!
Kölyök

Csiripelték az apró kis kalandodat.

Rendszámnak hol a helye?

Miért álltunk meg? Amikor menni is lehetet volna!
Szia Bácsi!
Dabas sziti... Kemííínykedtem a majrécsíknélküli robogóval a sok Gixxer között!
Éjjjjjjeli műszak
Videózta!

Meg hiányzott az a +25 lovacska, néhol.

F@sza volt valóban a mai menet! (soha rosszabbat)
Nnna, derék!
Mifelénk meg elnyújtják az éneket az öreglányok. Pistabá hiába próbál gyorsítani, nem követik.
Nekem speciel nincs semmi bajom ezzel, csak a szüleim néha kiakadnak...
Jó volt a mai nap, kezd visszajönni a kondim bár rendesen elfáradtam köszönhetően a 4,5 óra alvásnak
Rétság felé jó a terep olyan kanyarok voltak baaaaazzz rárepültem 2esben majd az a kanyar közepén elfogyott lenézek 180 :) Szúrom a 3-ast és tovább! Király volt!
Nem mindig voltam ma formában, bár ez betudható annak is,hogy egész nap fura érzésem volt és nem mertem annyira b@szni neki nehogy eldobjam a vasat ezért el-elvetem sokszor!
Amúgy az egész nap nekem 5/5 pont jól éreztem magam!
A te vasad tetszik a brigádbol a legjobban.Fekete.........,s az a yoshi................Akár az én vasam.Csak 600 ba.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Atyám ilyenkor nyugodtan lehet HAZUDNI!
Pl. mindig mögöttem kullog, próbálkozik, de csak pics..at látja

A köridőmérője az is hazudik!
Igy van.Visszakapja ezt még a nyalokás.S akkor mikor épp nem számit rá.
.
Nem, jobban megy a kis .
Nem baj végül is akár neked is szólhatott volna.
Én meg már le is reagáltam
nem keveset
majd a parkolóban feldöntöm
Ja ez a képen szereplő fekete motor tulajának szólt.
Csak egyet árulj el nekem! Pénzt kapsz azért hogy ne döntsd le a motort?
A képen a helyes sorrendet látni?!

http://www.sportmotor.hu/tagok...