Én megmondom őszintén, hogy nagyon féltem felfelé és lefelé is rétság felé.... itt akkor a tempó a borogatások közben, hogy feszt arra gondoltam, hogy ha én itt kicsúszom, akkor is ledarál az aszfalt...
Erre részre amég meg nem lesz a ruhám nem megyek...
De már köv hónapban ha minden igaz akkor meglesz...
Naggyon komolyan ment Madmaxné és a Yamahás srác...
A Barátok-köztös Ricsi is szépen borogatta a nagy SV-t és úgy kerózott, mint állat...
Nekem is nagyon tetszett a rétsági rész, vissza felé egy kicsit moziztam: elől ment crazy+madmaxné velük tartott a yamahás srác, én meg pislogtam nagyokat a nyomukban.
Szépen rakosgaták .
Nemtom. Szétszedték de aminek el kellett volna romolnia az karcmentes. Meg minden más is. Se kopás se törés. Lehet a lábtartó-váltórudazat körül van a hiba. Vagy csak valami kosz került a rendszerbe és amiatt nem állt vissza középállásba a váltó. Még vizsgálgatjuk.
Elfelejtettük, hogy mi majd leszakadunk rólatok és elfelejtettünk még fent Rétságon elköszönni...
Sorry Mindenkitől...
Kurva jó volt ez a mai nap, leszámítva, hogy jól elszakadtunk egymástól ott dobogókőről lefelé...
De aztán bekapcsolódtunk a legjobbkor...
Voltatok lepencézni még?
Mi Petivel felmentünk a Citadellára... és már itthon nézem a GP-t....
EL NE MOND !
Jó a motorod+jó a gumid klasz az aszfalt (nem gödrös hepe-hupás).
Más nem hiszem, hogy kellene.
XD
vs.
Délután?
lenne jobb Önnek
Erre részre amég meg nem lesz a ruhám nem megyek...
De már köv hónapban ha minden igaz akkor meglesz...
Naggyon komolyan ment Madmaxné és a Yamahás srác...
A Barátok-köztös Ricsi is szépen borogatta a nagy SV-t és úgy kerózott, mint állat...
Vigyek domestost?
Mi a terve?
Beszéltem Atyánkkal, úgyfest megyünk......................
Tudod a suzukival soha nincs ilyen gond.
Szépen rakosgaták .
Zárásként lepencén egy kör Atyánkkal turistásan.
Ja és pizsamában fogtam egy halat, szóval
Elfelejtettük, hogy mi majd leszakadunk rólatok és elfelejtettünk még fent Rétságon elköszönni...
Sorry Mindenkitől...
Kurva jó volt ez a mai nap, leszámítva, hogy jól elszakadtunk egymástól ott dobogókőről lefelé...
De aztán bekapcsolódtunk a legjobbkor...
Voltatok lepencézni még?
Mi Petivel felmentünk a Citadellára... és már itthon nézem a GP-t....
EL NE MOND !
Mi lett a tizedessel?
Hazavágtad?
Gyóni nem tetszett?