Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitműveltél?
Sziasztok,
mai napi aranyköpet: Fájó fejjel ne motorkázz.
Én megtettem, és az a tapasztalat hogy menet közben nem érzed, de le vagy tompulva mint állat, reakcióidő = H.ring köridővel.
Szeva Thom!

Látom az asszony már megszerette a motorozást...
Fekete vagy aluszínű?
Hát szerelőhöz nem mentem el vele, de el van dugulva a szellőzőm a tanksapkánál, mert amikor kinyitom vákum van! Szóval valószinűleg ez volt a baja a tiédnek is!
első kellene
Én majd akkor veszek ilyet, ha lesz kék-fehérben, hogy menjen a Gixxer-hez. De addig nem. Mer' egy rohadt sóher genyóláda vagyok.
Üdv megnézetted már, h mitől lehetett az a durrogás a felső fordulatszám tartományban amiről beszéltünk kb 1 hónapja? Én eladtam a motoromat de kíváncsi lennék rá, h mitől lehetett az!
Sziasztok tesókák!

Ma is gurultunk egyet. Az első és a második képet nézzétek!
elsö vagy hátso?
Sziasztok!
Szükségem lenne egy fékkarra k6 600 gixerhez!
Nincs véletlenül valakinek eladó sorban ?
üdv
ilyen autot akarok aszem hogy jobban menjen a gixihez :)
de csak mert suzu
ird le mit néztetek meg rajta eddig?
kormány kapcsolo,gyujtás kapcsolo, bal oldali szpojler mögött a csoki csatlakozo, aksi melet csatlakozok, vezérlö egység kábelek müszer fal kábelek nem e csipte el a kormány sok hiba lehet .. ami elö szokot fordulni a piros vész kapcsolo vagy a csoki csatlakozo a burolat mögöt azt lehet csak meg kel ütögetni vagy a tank alatt a szivatyu kábel......
Mar Most pontositanek.Egy 2001es GSXr-rol lenne szo.
Egyszeruen leallt semmi elozmeny nelkul.
Sziasztok

Kene 1 kis segitseg elektronika teren ha valaki "ert" hozza szoljon es pontositom a dolgot.Elore is kosz a segitseget.
De van pecsétem
Rendben van Gyulám!
Kérdezősködöm...
Arannyal még nem szolgálhatok de ha szerzel min 4-5 párra vevőt akkor beszélhetünk róla
Töröld fényesre mosás után...
Ha karbantartod akkor a tükörkép virít rajta
Nagyon jól néz ki Gyula!
Arany színben is van esetleg?
matt szebb :)
másikon első mosás után virítani fog a vízkő stb szennyeződés.
Szevasztok Gixeresek Újabb emelőszemek láthatáron kisebb áremelkedés mellet mostantól Polírozott cumó is kapható
Szerintem fasza lett szerintetek?
Kicsit torzít a fényképező élőben sokkal szebb ezt garantálom

"megnyugtatót"...
Tudtam hogy előbb-utóbb ma írni fox valami megnyugatót....
Kössz a szemcsit, jöhet...legalább nem kell majd dioptriás plekót vennem... 2in1..
De csak akkor kell a keret, ha Rossis UV zöld a színe....egyébként nem veszem fel...

Sokáig nem fogok bénázni...csak amég kell...