Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keró az jo dolog ....ha nem lett volna tegnap drótos a gumi... de az volt..
Biztos meglepetésként fog érni a dolog de éppen így kezdődött. Szó szerint ezt mondta a Balagee nevű úriember aki már 3 évvel ezelőtt 06-ot ment. A Gutti kurva gyors te meg kurva lassú. Erre én azt mondtam: Na és? Életemben először vagyok a pályán. Ennyiben maradtunk.
Te megkérdezted miért nem látod őket én megmondtam. Nem kell ezen fennakadni. A jótanácsom meg az, hogy szépen fokozatosan.
Crazy!

Én nem is akarok túl gyorsan fejlődni...szépen fokozatosan...
Kerózni is tavaly óta próbálgatok a Gixerrel...de még cseppet sem tökéletes...de akkor sem vállalok többet a biztosnál...
Majd ez is lassan-lassan betanulódik...
Most mentem motort mosni esete majd jövök!
Szép napot mindenkinek!
Doki te meg nyugodj meg jó lesz az csak vedd meg azt a k.rva ruhát!
Én ezért nem megyek addig fel idén pályára amíg nem teszem fel az idomokat ami már itt van a pincében csak meg kell műanyagozni meg kéne neki egy kis szín
Félek, hogy eldobom idén pályán mert most nagyon úgy érzem ,hogy "érzem" a motort
Akkor tudod milyen lassúnak lenni...tehát neked is jobban esett gondolom akkoriban egy jó tanács, mint hogy egy pályamenő odaszól, hogy : KURVA LASSÚ VAGY!
Rosszul gondolom...
rájöttem hogy most bármelyik topikba beirhatok akadálymentesen ...hiszen semmilyenmotoromsenincsen
Persze első pályázásokon óvatosan kell menni és figyelni a többieket ki-hol fékez honnan veszi a kanyart stb stb.....
előbb kell indulni oszt probléma megoldva viccet félretéve..utcán valóban nem érdemes tul gyorsan fejlődni akarni...no ezt jol megfogalmaztam..
Halál komoly. Nem is értem a mostaniakat. Még azt sem tudja merre van a mansell kanyar de már köridőt akar mérni. Mi a lófasznak?
Folyton jön a kérdés: Mennyit mentél elsőre? Ki nem szarja le? Másodikra elestem bazd meg!
assszem a 2 es vagy 3 as fokozat fogaskereke alatt..a fogaskerék tengelyfuratában van a golyó fészke..no az olyan szépen ki tud kopni hogy pont beszorul a golyó és megakasztja az egész váltót.

A macska rendesen betámadott
Mondtam én ,hogy azt kellett volna bevetni a pecázáshoz!
Te a pályamotorozásról beszélsz....mi itt az utcai baráti gurulgatásokról....Nem ugyanaz a kettő...
Kihez méregessem a tudásomat, ha nem a motoros társaimhoz...?
Ha lenne rá lóvém, akkor én is mennék ringezni, meg miegymás....de mivel nincs így marad ez....
És ez nem versengés, csak szeretnék odáig felfejlődni, hogy esetleg ne kelljen várniuk rám, hanem úgy-ahogy ott legyek velük...
Ennyi!
..annyi volt tegnap az Ati és Joe hogy tittára otthonosan éreztem magam...monnyuk a pizsiben pecázás domolykóra fagyitölcsérrel napijegy nélkül lopott haleledellel azé nem volt semmi...már csak a kanos macskát kellett volna bevetni csalinak... há majnem megdugott mindannyiótokat
Valami rémlik. Hol is van az pontosan?
Én meg az első 10 pályanapomon azt sem tudtam, hogy mi az a köridő. Csak próbáltam életben maradni. Sikerült.
emlékszel arra a golyóra ami engem átbaszott?nézzétek meg azt....a fészek aminben ül kikopik és nem engedi hogy rendesen sebeségbe rakd....nem kell vele semmit tenni csak kibaszni az ablakon..azután álló helyből tudot 2-be is rakni de ez nem nagy gond szerintem
Kösz papa, örülök, hogy valaki alátámasztja a módszerem!

Mi Joe-k tartsunk már össze
dehogynem...én pl 2.00 val születtem ....

csak a sikánnál lenyomtam a stoppert...és?
Nem hála az égnek. A rugó meg az egész szerkezet karcmentes. Meg minden más is. Faszom kivan.
Ez nem kritika volt. Engem nem izgat, hogy mész. Kérdezd a gyorskezűt. 2:26-ot ment elsőre de nem hiszem, hogy egy rossz szavam lett volna hozzá.
Te magad mondtad ki. Senki nem születik 2:00-val. Éppen ezért kár méregetned magad bárkihez is. Gyorskezű otthagy mint a szart, gyorskezűt otthagyja a hüjjegyerek, én őt, engem a pályamotoros haveri kör 90%-a. Mindig lesz nálad gyorsabb ember. Utcán meg nem kell versenyezni. Ennyi.
Tibor!aztán meglett e a hiba?
Gyorsi!

Kösszi az első oktatásokat....
Kompót...
Ott voltam Joe!

Én voltam FULL-FULL gyári bőrben...
Jobbak vagytok sokkal el kell ismerni...de majd belejövök...