Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám!

Az egykerót fotóztad, vagy videóztad?
fő az optimizmus..
Rövid a combcsontod.Toldasd meg.

Elsőáldozott Keresztfiam
A kántor hölgy vmi borzalmasan nm volt összhangban az orgonával...
Én is
Római
Már nm járok!
Parkingon van a gép...
Ck szög.
Nem. Ha 1:55-öt mész.
csak ha egész nap körözöl 4-5 mersz pályázás 1 hátsó...
valaki azt írta,hogy két alkalom a pályán,és vehet új gumit....ez hülyeség?
merszre járok, 2 óra motorozás 13ezer. + a kopó dolgok, kb 20 ezerbe kerül 1 alkalom..
Nem jutottam ki pályára,pedig tervben volt...
Annyira nem megy jól a szekér,hogy csak pályán motorozásra tartsak másfél milliót a garázsban.
Mennyibe jön ki egy alkalom a ringen? gumikopás-benzin-belépő?
tetves redves idő most kapot el kb 5 km eren jég dögivel azt hittem szét töri a pleximet ..... ugyan lehet el is törte :( esik mind az álat én is kint motorom autom is ép kint áá kivagyok ha öszevert valamit nem jozan motorosnak valko idö van ..
ép motoros talira akartunk átugrani ide a közelben

de azok erdöben vannak jol érzik bizti magukat dusnokon
kösz
lófaszt fejezted be, hidd el nekem Mondjuk én is itthon ülök ahelyett hogy gurulnék valamerre, de az utcai motorozástól már televan a tököm, azaz a fasz kivan hogy minden útszélen egy trafi van, az utak minősége mint szibériában, a benzin ára az egekben, és még sorolhatnám. De csak 1x szabaduljak ki a ringre, na a pályán tuti nem fog eszembe jutni féktávon hogy húbazdmeg 350 ft a benzin literje
Nézzétek meg ezt!
Többször végignéztem,...talán gyenge gumival ment?
Évek elteltével azt veszem észre,hogy egyre jobban félek!
Fiatalon estem-keltem,nem érdekelt,de már a gyógyulás is tovább tart,
nem engedhetek meg magamnak több hónapos gyógyulási szabikat /ha megúszom ennyivel/
Végül és nem utolsó soron elég nagy extra a mai magyarországon egy ezrest eltartani,nagyon sokba kerül ez az élvezet.
Eddig fiatalabb motor váltása volt tervben,de most,hogy zsebben a lóvé gondolkodom....
Ne csináld, miért hagyod abba?
Nem az adó ami probléma,az éves 20ezer forint plusz nem vészes,inkább a gyorsan kopó cuccok kerülnek sokba.
Túl soknak nem éreztem az ezrest,hozzászokik az ember,nem azért váltam meg tőle,inkább mert rég volt már 2005,és a km is nagyon összegyűlt.....
Nekem is a 750 a szimpi,de az is lehet,hogy befejeztem a motorozást
Majd csinálunk akkor!

Köszönöm a türelmed a hülyeségeimhez!
Hát így is lehet.
Nem. De elég ha csináltok képet. Valszeg nem ülsz ki eléggé és nem döntesz elég nagyot. Persze túlzottan kiülni szánalmas. Fél segg az ideális.
Majd egyszer összezördülünk mester! KakucsRingre kinézel néha?
Nemtom. Látni kéne.