Jól fogyaszt a géped Gyula...
A fordulatszám mutatód járt már a 10-es szám környékén az órán?
Majd akkor kajálni fog... vagy most is kajál lehet, csak szar a tankolás visszajelződ (később jelez)...
Egyébként viccen kívül, amikor Gixerpetivel hoztuk haza a 750-es Gixert, akkor nekem mindig hamarabb villant a jelzőm, mint neki, pedig egyformán kentük neki...
Jól fogyasztanak a 750-esek!
Tudom milyenek ezek az autók, mivel már többször is láttam Madarason ilyeneket....
Viszont te még nem láttál Rakétaautót és Rakétamotort...mi hawerral pont elcsíptünk két ilyen kunmadarasi napot....
Szorozd be 10-el a Dragautó hangját egy Rakétaautóéhoz képest...
Olyan lángot baszott hátra akkor, hogy lebontotta a Kawasakis kaput, amikor ott voltunk...
Eric Teboul Rakétamotor-showja mégelképesztőbb volt... 5,94mp/339,11km/h (csúcsebesség: 385 km/h - kb. 300 méternél)
Hockenheimben: Az új rekord negyed mérföldön 5,56 másodperc és 473,7 km/h. 200 méternél 3,96 másodperc és 349,91 km/h!
.
Pirelli Diablo Supercorsa Gummám van, ami szerintem a legjobbak közé tartozik tapadásilag...
Állítólag a Dunlop D211 még ennél is jobb, de már ez is fényévekkel túlszárnyalja a tudásomat...
Dragonról nincs tapasztalatom, mivel ezelőtt Dunlop 209RR -em volt fent...
Szevasz Doki!
Eszméletlen jó volt az egész nap, lepirultunk mint az állat 7:10 felé indultunk Dabasról 8:30 körül ott voltunk Madarason 120-130 -s tempóval jó volt az út is nem volt nagy forgalom gumifüstben se volt hiány na meg dragster autóknak olyan hangjuk volt hogy beszartál volna. 295 km volt oda vissza az út és ezt megjártam 1 tankkal többiek Ceglédnél tankoltak mondom nekem még nem villog lámpa kiértünk kútról elkezdett villogni szval para volt így nem mentem csak 110-s tempóba de kibírta. 15 litert tankoltam 295 km-re és még akkor volt benne 2 litykó szóval jó volt a fogyasztás Zárásként annyit hogy Ki**szott jó nap volt
halli bocs hogy bele szolok ...:P
de nekem régen volt .. nagyon jo guma nekem nagyon bejött
még van rendes minta rajta addig mind a matrica tapad majd ha már cserés nek bizonyul akkor kicsit vigyázni kel vele kiseb kanyarokban is képes kidobni de ezt szerintem más guma is csinálja
Szép reggelt Mindenkinek!
Bár esik az eső...
De legalább ez a PD Supercorsa bizonyította nekem most reggel, hogy esőben is ott van a szeren!
Gyula!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam menni veletek madarasra...
Képeidet látván és az aznapi jóidőt legszívesebben kitépném a hajam...
No sebaj, lesz még idén madaras...
Remélem ti élveztétek és jól éreztétek magatokat...
Stunt show milyen volt?
A fordulatszám mutatód járt már a 10-es szám környékén az órán?
Majd akkor kajálni fog... vagy most is kajál lehet, csak szar a tankolás visszajelződ (később jelez)...
Egyébként viccen kívül, amikor Gixerpetivel hoztuk haza a 750-es Gixert, akkor nekem mindig hamarabb villant a jelzőm, mint neki, pedig egyformán kentük neki...
Jól fogyasztanak a 750-esek!