Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Tökös!

Mentél valamerre 7 végén?
Mink letekertünk 1 Siófokot onnan meg haza a 61-esen vagy mittomén hol.
Hazafelé asszem a 6-oson volt akkor bukkanó rendes 200 fölött azt hittem leért a motor alja bazzeg...
Majd mikor megálltunk nekiálltam nézegetni mi volt az a hang amit hallottam, erre aki ismerte az utat közölte, hogy semmi csak a bukkanó megdobott és azt hallottad ahogy földet értél, de nem ért le semmi....
Nekem 362km a szombati termés...
áhoj pubi
adatlap már frissült
Csak a fogyasztás miatt írtam a módkapcsolót.....
Gyulám, akkor szükségem lenne 1 pár ugyan olyan emelőszemre.
Felkerülnek ezek a motyók (emelőszem, kormánysúly) utána takarítás és mennek fel a képek...
Köszi
ohhh schade... bis dahin Ausdauern
Boldog névnapot Eli!
nur zum Pfingsten,leider noch 3 Woche
Nem kérdezősködj!
Inkább dolgozz, a hétvégén Te tankolsz nekem!

Faszormány 5 sör után simán eljött kanyarogni, Te meg egy haboskakaó után haza mentél aludni.

Szedd össze magad és légy végre
Hellooo ... Danke schön
Wann fahrst du liebes Mädchen zu Hause?
Szeva gixxerpéter!
Énis 1000 km-t C be mentem most B-be van második 1000 km is már belement majd átrakom A-ba de itt bent városba nkm jó a C meg a B is itt úgyse száguldozok pályán már lehet jobb lesz az A de igyse piskóta B-be Ami nekem van rajta ugyan olyan kékbe nkd 2500 Pínzzzzzz Ja és rakj fel profil képet hogy lássák milyen szép Gixered van
Munka-emberek-jóindulat
miért mi törpént?
eli, alles gute
Köszönöm...köszönöm...köszönöm...
Szeva Gyula!

Én néha megtekergetem neki és akkor is kb 210-230 km-nél villan csak fel a lámpácska akkor kezd szomjas lenni... Ja, és én csak megnéztem, hogy működik-e a mód kapcsoló, de mióta megvettem nem lett átállítva "A"-ból semerre és ez szerintem így is fog maradni...
Ha ugyanolyan emelőszem kéne nekem mint ami neked van fent akkor az mipíz?
Szintén zenész névnap szempontjából!
Boldog névnapot Kedves TÍmejjjaaaaaaa
Csatlakozom én is... Boldogot Elissa!
Ha már itt tartunk Boldog Névnapot Eli
Szeva Doki!
Azt biztos hogy jól fogyaszt, volt már olyan is de nem végig csak kigyorsításnál B-be 13 000-s fordulat 3-ba 190-200 km/h
Nekem így jobban megfelel ez a fogyasztás mintha 130 km -nél kellene tankolni hallottam már ilyet is :) később is beérem majd olyan 7-8 literes fogyasztással
Mosás utáni kép Kunmadaras után kicsit bogaras lett
Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm a sok jó kívánságot
Bárck jól indult volna a napom, persze semmi sem szegi ma a kedvem
Majd 1* azt is megnézem és később énis felszerelek egyet a gixerre
Sok boldog névnapot Eliii!

Jóreggelt a népnek!
Figyi, én azt se bánom ha a hátadra kötöd, csak vedd meg