Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem fognak.
Ja és a Megyeri híd építőinek egy része még mindig nincs kifizetve.
Hol élsz te barátom? A körbetartozás kifejezés nem ismerős? 120 napos fizetési kötelezettség?
Több ismerősöm is van köztük komoly programozó akiknek milliókkal lógnak úgy, hogy van szerződés meg minden. Majd fizetnek nekik ha lesz pénzük. Ez van.
Megyek Tescot pakolni.
Bár még a befuccsolástól távolabb vagyunk.Reménykedem és próbálom jól csinálni.Oszt majd meglátom.
Már olvastam Hát Zoli, részvétem
Ha befuccsol az üzlet, akkor hogyan tovább?
Gyula, vannak időhatáros fizetések is. Sosem tudhatod, hogy a megrendelő csávó blöffölt, vagy igazat beszél.
Szervusz!
Az igen! Bicaj, minden elismerésem!
Elnézést a tévedésért.
Mit melózol?
Sok sikert a bútoriparhoz remélem ennél már csak jobb lesz most megyek este jök....
Ja.Bukó van.Várom a fellendülést.Erősen.Ezt az évet még rászánom.
Akkor ott kell termelni profitot mert a bérleti díja sem 10-20 e Ft
Nagyonem.
Ja már értem nem kis helyről van szó
Amúgy a helyzet öröklött.Fatertől.Két éve.2007-08 elég jó volt így visszanézve bár már az sem fényes.De a 2009-2010 valami katasztrófa.
ez viszont igaz!
Ha lenne annyi pénzem hogy 1300 négyzetmétert saját erőből felépítsek.(kb 60-70 millka)
A bánatos seggem sem vállalkozna.Betenném bankba és élnék belőle többet tekernék mint szobacica.
Akkor a helyért mégis kell fizetni akkor jobb lenne ha te telkeden lenne és nem máshol
Jó helyen van.Bár sufni van kettő meg még 2 másik.Inkább eccerűen spúrok az emberek.
Nem akarnak vásárolni.
Már rebesgetik a Kika KB 40%-os minuszban van de a többi is gázban van.Retz pl is bajban van csak máshogy és még sorolhatnám.
A gond hogy ketyeg a bérleti díj.Bár hitelem semmi nincs.
Akkor meg rossz helyen van vagy sok van még a közelbe itt Dabason 1-2 üzlet van én mindketten megélnek
Saját.Őőőőőő.Rosszabb.Sokkal.
Ha még saját bútorboltod lenne akkor jobb volna a helyzet...
ja!Mind a két dobozt elhozom!Tudok egy tuti melót:lakatlan szigeten lehetsz népszámláló!
Nemigen.Sajnos a magyarok inkább költenek kocsira,telefonra,plazmatévére meg pizzára mint bútorra.Van aki 20 éve vett bútort.A Lenin összesnek is megvan már a helye ilyenkor.
Értem de mocival meg nem közlekedhetsz
Bútort azért még vesznek de inkább márt csináltatnak asztalossal,
ami sosem hal ki az az élelmiszer iparág enni mindig kell......