Élvezeti cikkekre meg létfentartásra hülyeség hitelt felvenni.Inkább lakáscélú vagy termelőeszköz stb.Bár a lakás itt elég szemétül van megoldva.
Kinn egy bérlakás a megoldás a munkahelyi problemre.Ha nem jó a munkám könyebben vált az emberfia ha tud megfizethető bérlakást a leendő meló közelében.
Nalátod, megcsinálom a vizsgáimat, aztán mehetünk! Már most elkezdek gyűjteni egy tizenötöst, hogy ebből meglegyen a 3 tank benzin. De remélem, mire hazaérek, még marad ebből egy Széchenyi a zsebben.
Teljesen érthető dolog, ebben egyezik a véleményünk. A hitelt úgy értettem (utólag elnézést kérek ezért), hogy például sportmotorra nem vennék fel hitelt. Most őszintén, mi értelme van? Sokkal jobb olyan szájízzel motorozni, amikor az ember megdolgozik valamiért, mint felvesz rá X hitelt, Y futamidőre. Eldobja a motort, ripityára törik, baszhatja, mert ki kell fizetni a moci teljes összegét.
Nem bántam meg sose, hogy 4 évet lehúztam a sportmotorért. Megérte a sok lemondás érte. És tanultam is sokat. Rengeteget!
Bizonyos fejlesztések amik konkrét megtérülése be van kalkulálva simán mennek hitelből.Ez nem egy ördögi dolog a hitel minden nagy fejlesztés abból megy.Csak nem szabad nyakra főre csinálni és hitelből hitelbe menni.Pl ha olyan konstrukcióban lehetne hitelt felvenni hogy megérné megvenni a boltot az ember belevágna mert a lejáratkor enyém a keco és nem tökmindegy hogy hitelt fizetek vagy bérleti díjat?
Egy normális országban.Nem itt.
Itt tényleg nem lehet.
Mennék gyorsi, hidd el nekem... Csak pénzem nincs (ellenben tele a moci), előbb megígértem spanoknak, hoyg megyek majáliskor focizni, és a szerelőm szombat délelőttre beígérte az olajcserét
Nyáron viszont megyek Ecsegcitybe! Ezt most megígérem neked!
Tudod, nem szeretem azt csinálni, hogy előbb beígérek valahova valamit, aztán utána mondom, hogy bocsánat, de nem... Nem az én világom, én régimódi Kölyök vagyok
Tudom, hogy előttem az Élet, de egyet már megtanultam:
SOHA nem akarok tartozni senki felé, és csak is akkor veszek meg valamit, ha elengedhetetlenül fontos, és megvan rá a keret!
Addig még a bank is behúzza a haázat is alólad, ha a hitelt nem tudod fizetni. Kurva anyjukat, azt nem értik meg, hogy nincs miből, ha nem fizetik meg az embert...
Ez az építőiparban is jelen van. Épületgépész a szomszédom, és az anyagi helyzetéről a következőt mondta nekem manapság:
"Karácsonykor viccesen megjegyeztük otthon (Kunhegyesről költözött ide), hogy majd húsvétkor megkapjuk a pénzünket!"
Múlt héten mondta.
Kinn egy bérlakás a megoldás a munkahelyi problemre.Ha nem jó a munkám könyebben vált az emberfia ha tud megfizethető bérlakást a leendő meló közelében.
Nem bántam meg sose, hogy 4 évet lehúztam a sportmotorért. Megérte a sok lemondás érte. És tanultam is sokat. Rengeteget!
Te régimódi Kölyök.
Egy normális országban.Nem itt.
Itt tényleg nem lehet.
Mennék gyorsi, hidd el nekem... Csak pénzem nincs (ellenben tele a moci), előbb megígértem spanoknak, hoyg megyek majáliskor focizni, és a szerelőm szombat délelőttre beígérte az olajcserét
Nyáron viszont megyek Ecsegcitybe! Ezt most megígérem neked!
Tudod, nem szeretem azt csinálni, hogy előbb beígérek valahova valamit, aztán utána mondom, hogy bocsánat, de nem... Nem az én világom, én régimódi Kölyök vagyok
Miért fordulsz ki Ecsegcity buli elől?
Ott a helyed, állítólag focizni is fogunk a szomszédokkal.
SOHA nem akarok tartozni senki felé, és csak is akkor veszek meg valamit, ha elengedhetetlenül fontos, és megvan rá a keret!
Hitelből sose...
há' de nem jól teszi?
Nem igazán értelek minek vettél te motort, ha nem használod.
Többet mész mint egy teherfuvarozó.
- Én is.
"Karácsonykor viccesen megjegyeztük otthon (Kunhegyesről költözött ide), hogy majd húsvétkor megkapjuk a pénzünket!"
Múlt héten mondta.