Egy kis szöszenet keserítette meg a kanyargást, mindjárt az elején Pilisszentlászlónál egy vén ember a család jával elém kanyarodott az 1342 éves opeljével, megállni sajna nem tudtam, viszont a balosán maradt egy hangyafasznyi hely ott elkerültem. Max 17-18 évet öregedtem.
Valaki fogta a kezemet odafent.
Ettől eltekíntve minden fasza, a gumi müxik, ennyi.
No felébredtem srácok...
Azóta már volt nálam Tesó is (Gixerpeti) és lefotóztuk a gyönyörűségét, mert kell a Casco-hoz pár kép erről-arról...
Most meg megyünk megnézzük ezt a Premier IRON MAN 2-őt....
Kíváncsi leszek, hogy ütni fogja-e az első részt...
A Transformers 2 jó lett...remélem ennek is jó lesz a 2. része...
K8 tulajok...Gyula, Speed.....most kerültem egyet Gixerpeti gépével és az enyémhez képest úgy aláfordul a kormánya lassú tempónál, mint az állat....
Mintha magától akarna a kormány elfordulni....már-már olyan zavaró lett hirtelen, de lehet hogy csak szokás kérdése, de meglepett, hogy csak úgy aláfordult....
Nektek is ilyen?
Olyan mintha hegyesebben is állna az orra, mármint a kerék résznél...
No mindegy, ezentúl is igyekszem nyitott szemmel járni a világban, meg hallgatok a nagy Öregekre, hogy ne verjen meg az Élet úgy, mint gyorskezű a kriki barátunkat...
Akkor vagy célegyenesben, ha mondjuk örököltél telket/telkeket.
Vagy egy jószívű gazdag haver... Ámbár ez ritkább, mint az esetlegesen örökölhető telkek
Hol tekereg, ha nem tud motorozni?
Miért nincs itt!?
Amiket lehet kóstolgatni de......
De az alsónacit nem etetted mag remélem...
Egy kis szöszenet keserítette meg a kanyargást, mindjárt az elején Pilisszentlászlónál egy vén ember a család jával elém kanyarodott az 1342 éves opeljével, megállni sajna nem tudtam, viszont a balosán maradt egy hangyafasznyi hely ott elkerültem. Max 17-18 évet öregedtem.
Valaki fogta a kezemet odafent.
Ettől eltekíntve minden fasza, a gumi müxik, ennyi.
Na milyen volt az "új" gumával a játék?
Sándorfalva nb27 megye42
ÉLJEN A MEGYEI NEGYEDOSZTÁLY
HAJRÁ CSAJÁGAKOTKODÁCSI METÉLTLÁBÚAK!
BAYERN MÜNCHEN
Járnak át ilyen thai box vagyis ilyen thai kaja zabáló műegerek, hát nem azt mondom, hogy bűn rosszak csak szimplán Veled egy szinten vannak.
Vasárnapra kapd össze magad, mert a KisAti üzeni: átlép rajtad mint parasztgyerek a tehénszaron.
GP előtt vagy után egyet menni kell!
Kifogásoknak helye nincs!
u.i: én azért
sc2-es 15 pénzért, tudom-tudom 190-es kellet volna, de nekem a 180-as is megteszi.
Felmentem Lepencére felavatni.
Csehszlovák kollega látott is, mert küldte az sms-t, hogy merre tartok.
Bevannak sózva az emberkék: pocok, kriki, péniszormány, kisati hétvégén menetelés lesz, én majd csak vasárnap karistolok egyet.
MadMax mire hazaérsz lehet besem fog indulni.
Azóta már volt nálam Tesó is (Gixerpeti) és lefotóztuk a gyönyörűségét, mert kell a Casco-hoz pár kép erről-arról...
Most meg megyünk megnézzük ezt a Premier IRON MAN 2-őt....
Kíváncsi leszek, hogy ütni fogja-e az első részt...
A Transformers 2 jó lett...remélem ennek is jó lesz a 2. része...
K8 tulajok...Gyula, Speed.....most kerültem egyet Gixerpeti gépével és az enyémhez képest úgy aláfordul a kormánya lassú tempónál, mint az állat....
Mintha magától akarna a kormány elfordulni....már-már olyan zavaró lett hirtelen, de lehet hogy csak szokás kérdése, de meglepett, hogy csak úgy aláfordult....
Nektek is ilyen?
Olyan mintha hegyesebben is állna az orra, mármint a kerék résznél...
Vagy egy jószívű gazdag haver... Ámbár ez ritkább, mint az esetlegesen örökölhető telkek