Fotókat a puncikról csinálj.... , hogy mi is megnézhessük őket...
Na ez már fasza lesz...3üveg tömény... Joe-Z papa...te vagy az én emberem...
Jövő héten már mehetünk gurulni...addig Kriki baráttal olajátömlesztésben részesítjük a Gixeremet...
Na nézem a filmet tovább és nem zavarom a többi 349 széket a laptopom fényével.....
Egyébként az Ecsegcity partyra én max egy üveg töményet viszek mert el kell férjen még a táskában egy alsógatya (ha beszarnék a röhögéstől) meg egy fogkefe Akkor van még hely viszek 2 üveg töményet
Szevasz te Gyros FALÓ!
Melóba megint?
Én is....és most szóltak, hogy meg kell néznem egy filmet most, hogy nincs-e benne ragasztási hiba a mai különvetítésre.....
Mindig ez a munka-munka..... na majd jövök....
Az ominózus, 1999-es BL-döntő óta szurkolok megszakítás nélkül a Bayern Münchennek! Övék volt a meccs, de hát...
Csipázom a csapatot, mert az UTOLSÓ SÍPSZÓIG KÜZDENEK, MÉG HÁTRÁNYBAN IS!
skacok, tapasztaltatok már olyan hogy a motor eleje fel-fe szitál?
Arra gyanakszom hogy télen 1 helyen állt a motor és deformálódott az első gumi, az üthet..
Kikérem magamnak...max. nőgyógyász lennék, de az is kritériumos fajta, tehát az ajtómra ki lenne írva: (RENDELÉS, CSAK BOROTVÁLT 18 ÉS 28 ÉV KÖZÖTTIEKNEK, ILLETVE ENNYINEK KINÉZŐ 30-34 ÉV KÖZÖTTIEKNEK)
De a THE DOCTOR nem erre a dokira utal.... ...a V.Rossi féle Doktori tudás nekem jobban kellene....kicsit jobban is fizet gondolom....
valaki olcsón pályanap + gumigarnitúra május 13-án P.ring-en? 90 pénzből megvan a mutatvány.
Na ez már fasza lesz...3üveg tömény... Joe-Z papa...te vagy az én emberem...
Jövő héten már mehetünk gurulni...addig Kriki baráttal olajátömlesztésben részesítjük a Gixeremet...
Na nézem a filmet tovább és nem zavarom a többi 349 széket a laptopom fényével.....
Végre látlak itt!
Megvagyok jövő héten hétvégén mehetünk gurulni hétvégén, most sajnos nem jó nekem.
Jelenleg épp a húgom ballagására készülődöm, megyek lesni a jó kis 18 éves punikákat
Melóba megint?
Én is....és most szóltak, hogy meg kell néznem egy filmet most, hogy nincs-e benne ragasztási hiba a mai különvetítésre.....
Mindig ez a munka-munka..... na majd jövök....
Az ominózus, 1999-es BL-döntő óta szurkolok megszakítás nélkül a Bayern Münchennek! Övék volt a meccs, de hát...
Csipázom a csapatot, mert az UTOLSÓ SÍPSZÓIG KÜZDENEK, MÉG HÁTRÁNYBAN IS!
Akkor szólunk Gyorsinak, hogy ebből kell 3 rekesszel....
Arra gyanakszom hogy télen 1 helyen állt a motor és deformálódott az első gumi, az üthet..
Kikérem magamnak...max. nőgyógyász lennék, de az is kritériumos fajta, tehát az ajtómra ki lenne írva: (RENDELÉS, CSAK BOROTVÁLT 18 ÉS 28 ÉV KÖZÖTTIEKNEK, ILLETVE ENNYINEK KINÉZŐ 30-34 ÉV KÖZÖTTIEKNEK)
De a THE DOCTOR nem erre a dokira utal.... ...a V.Rossi féle Doktori tudás nekem jobban kellene....kicsit jobban is fizet gondolom....
Tud ám a srác de nem is kicsit, érzi a dolgokat..
Na de ez:
http://youtu.be/OOP3_1TsXs4
Na el is húzok
Jó éjszakát!
Egyenesben amit kapna nem tenné zsebre.
Kedvencek között fent van: Ken Block, valamit konyít a vezetéshez.
De Nekem SUBARU KELL!
Bejövős jószág, bár nem túl gazdaságos .
K8 750
Miért pont RS6-os?
Nem tom mivel fog jönni.... majd kialakul.
Ráadásul Gixerrel.....
Vagy ecity-re RS6-os audival jön?