Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öcsém.....
Gratula a hozzáállásodhoz!
Kevés korodbeli srác gondolkodik így mint te!
Pedig jobb lenne mert akkor kevesebb lenne ez a sok elkényeztetett kis pöcsköszörű mamakedvence buzigyerek aki csak az eszét játsza!
Hol?
Fel lehet menni túradobozzal is?
GP szabadedzés
Költséghatékonyabb megoldás az biztos.
Szobabringa lesz itt a fórum PÉNZTANÁCSADÓJA....
Na jó de te annyira JÓ CSAJ vagy, hogy nagyon a kedvedben akartam járni....
Szia rúúmbájker!

Természetesen igazad van, egy családi házra lényegében nehezebb összeszedni a lóvét. Szeretném anyáék mentalitását követni az Életben. Ők nem vettek fel hitelt a házunkra, ami egy emeletes családi ház, közepesen nagy méretű kerttel, meg nem mondom, hogy mekkora. Majd aput megkérdezem. Amikor összeházasodtak, akkor jött két irányból a hozomány (apa természetesen többet adott bele), rokonok segítettek, és meglett minden.
Nekem anyáék vettek 3 milla értékben telket. Lehet hülyeséget mondok (mad megkérdezem aput), valami 400 négyszögöl... Nem nagy, ráfér egy kisebbfajta, emeletes ház, meg szervizműhely, a többi hely meg elmegy a gyümölcsfákra.
Természetesen dolgozok továbbra is a házamért, annak ellenére, hoyg elentős szülői segítségem lesz. Remélem, a jó Isten megadja nekem azt, hogy majd a leendő kölykömnek majd én finanszírozom a dolgot, a házépítést.

Szobabringa, ahogy elnézem, eléggé otthon vagy az ilyen dolgokban. Nos, van egy megtakarított összegem, szeretném bevágni kamatoztatni. Csak úgy. Kivenni nem akarom, tehát mehet ez évekre is. Melyik megoldás lenne a legjobb szerinted?
Azám jó gyerek ez a Karel....
Tegnap Nekem is fizette a mozijegyem az üdítőt...
Még a vezérgyíkra is rá akart bólintani, de szóltam neki egy maflás kíséretében, hogy ennyire na akarjon mán a kedvemben járni....
Én jó fej srác vagyok... ...fizetem a jegyét, az üdítőt és a kukoricát is....
Doki!Moziba nem laptoppal,hanem kukoricával és lukas zsebű gatyába kell vinni a nőciket!
Jól van!Ha van egy pár,el ne feledkezz a motoros hawerokról!
Figyelmeztetlek elfogult barátaim!A münchen úgy fog járni mint 99ben,amikor a babaarsú gyilko Solskjaer lefagyasztotta az arcotokról a mosolyt és megnyertük a BLt!Manchester Unitednek!
Halilalipapi
Nálam centírozás fogja
Igen csak mindanyiunk kedvence az államtól vette meg szaréhugyé az dolgokat, majd némi ráfordítás után visszabéreltette az állammal nem kis pénzért. A többiről nem is beszélve...
Tudjátok mennyi kis Fletó rohangál az országban? Rengeteg....
Már csak az a kérdés, hogy 40 évet lehúznál - e egy családiházért? Később már nehéz lesz ilyen módon gondolkodni....
Modjuk kell még később egy szobáravaló...meg fürdőszobára meg ilyenek....
Bazdmeg....
Szia Bugyika!
Hát így legyen.....!Ne kelljen hitel senkinek....én is lebeszélnék mindenkit róla....csak az a baj, hogy kp-re venni komolyabb dolgokat (ház, lakás,autó,telek,stb....)bérből - fizetésből lehetetlen az átlagember számára. Vagy örökölsz, és azt jól tudod befektetni, forgatni...vagy termelsz valamit, és felvállalod az összes kockázatot ami azzal jár, valamint fizeted az adókat százával....és gazdagítasz neppereket a nagybanin.... Vagy kereskedsz, és valami hasonlóval találod magad szemben....
Én azt mondom, ha tudja az ember hol a határ a hitelfelvételben (fizetésed max 20-25% -nál ne legyen több a törlesztőd pl.)és nem esik át a ló túloldalára, akkor lehet az is egy jó kis ugródeszka.. Vagyafaszomtudja...
Hát te tudod.RS ára alatt vagyok picivel.
Szia!
Nem tehetek róla ha állandóan szervízben van , hajtanám én a gépezetet, mint Szaros Pistabácsi a birkákat a legelőre, de ez van....
Már így is legalább 10.000 km mínuszban vagyok, az eltelt 2 hét alatt , Na jó ez barokkos túlzás volt, csak nagyot akartam mondani.... , Jó gépes ez...
Szia bringa,
mindenhol így megy nem csak nálunk. Sz'al fel a fejjel.
Közben a pénzed forgatják, kamatoztatják, befektetik......szemét világ ez.....
Te meg finanszírozz meg mindent előre (néha kp -ra), és fizesd meg az adókat utána.....persze nem 120 napra+6 hónap, hanem 30 napra.... Igazi szemét morál uralkodik ebben az országban...
Szia Fenyőbútorod van? Mi most vettünk egy szobáravalót(RS) ha tudom téged támogattalak volna...