Öcsém.....
Gratula a hozzáállásodhoz!
Kevés korodbeli srác gondolkodik így mint te!
Pedig jobb lenne mert akkor kevesebb lenne ez a sok elkényeztetett kis pöcsköszörű mamakedvence buzigyerek aki csak az eszét játsza!
Természetesen igazad van, egy családi házra lényegében nehezebb összeszedni a lóvét. Szeretném anyáék mentalitását követni az Életben. Ők nem vettek fel hitelt a házunkra, ami egy emeletes családi ház, közepesen nagy méretű kerttel, meg nem mondom, hogy mekkora. Majd aput megkérdezem. Amikor összeházasodtak, akkor jött két irányból a hozomány (apa természetesen többet adott bele), rokonok segítettek, és meglett minden.
Nekem anyáék vettek 3 milla értékben telket. Lehet hülyeséget mondok (mad megkérdezem aput), valami 400 négyszögöl... Nem nagy, ráfér egy kisebbfajta, emeletes ház, meg szervizműhely, a többi hely meg elmegy a gyümölcsfákra.
Természetesen dolgozok továbbra is a házamért, annak ellenére, hoyg elentős szülői segítségem lesz. Remélem, a jó Isten megadja nekem azt, hogy majd a leendő kölykömnek majd én finanszírozom a dolgot, a házépítést.
Szobabringa, ahogy elnézem, eléggé otthon vagy az ilyen dolgokban. Nos, van egy megtakarított összegem, szeretném bevágni kamatoztatni. Csak úgy. Kivenni nem akarom, tehát mehet ez évekre is. Melyik megoldás lenne a legjobb szerinted?
Azám jó gyerek ez a Karel....
Tegnap Nekem is fizette a mozijegyem az üdítőt...
Még a vezérgyíkra is rá akart bólintani, de szóltam neki egy maflás kíséretében, hogy ennyire na akarjon mán a kedvemben járni....
Figyelmeztetlek elfogult barátaim!A münchen úgy fog járni mint 99ben,amikor a babaarsú gyilko Solskjaer lefagyasztotta az arcotokról a mosolyt és megnyertük a BLt!Manchester Unitednek!
Igen csak mindanyiunk kedvence az államtól vette meg szaréhugyé az dolgokat, majd némi ráfordítás után visszabéreltette az állammal nem kis pénzért. A többiről nem is beszélve...
Tudjátok mennyi kis Fletó rohangál az országban? Rengeteg....
Szia Bugyika!
Hát így legyen.....!Ne kelljen hitel senkinek....én is lebeszélnék mindenkit róla....csak az a baj, hogy kp-re venni komolyabb dolgokat (ház, lakás,autó,telek,stb....)bérből - fizetésből lehetetlen az átlagember számára. Vagy örökölsz, és azt jól tudod befektetni, forgatni...vagy termelsz valamit, és felvállalod az összes kockázatot ami azzal jár, valamint fizeted az adókat százával....és gazdagítasz neppereket a nagybanin.... Vagy kereskedsz, és valami hasonlóval találod magad szemben....
Én azt mondom, ha tudja az ember hol a határ a hitelfelvételben (fizetésed max 20-25% -nál ne legyen több a törlesztőd pl.)és nem esik át a ló túloldalára, akkor lehet az is egy jó kis ugródeszka.. Vagyafaszomtudja...
Szia!
Nem tehetek róla ha állandóan szervízben van , hajtanám én a gépezetet, mint Szaros Pistabácsi a birkákat a legelőre, de ez van....
Már így is legalább 10.000 km mínuszban vagyok, az eltelt 2 hét alatt , Na jó ez barokkos túlzás volt, csak nagyot akartam mondani.... , Jó gépes ez...
Közben a pénzed forgatják, kamatoztatják, befektetik......szemét világ ez.....
Te meg finanszírozz meg mindent előre (néha kp -ra), és fizesd meg az adókat utána.....persze nem 120 napra+6 hónap, hanem 30 napra.... Igazi szemét morál uralkodik ebben az országban...
Gratula a hozzáállásodhoz!
Kevés korodbeli srác gondolkodik így mint te!
Pedig jobb lenne mert akkor kevesebb lenne ez a sok elkényeztetett kis pöcsköszörű mamakedvence buzigyerek aki csak az eszét játsza!