Sziasztok!
Van egy suzuki gsxr 600 k4-es motorom és szerintem nem megy végre annyit mint kéne neki... óra szerint 240 körül, pedig gyári rajta minden áttétel.... ismerősnek is ilyen motorja van és gyári áttétellel az övé óra szerint 265öt megy... Nem mint ha ennyivel akarnék járkálni, csak azért idegesítő! Lehet esetleg az is h a kuplung egy kicsit kopott már és azért nem megy annyit végre, vagy mi lehet a hiba? Esetleg valakinek volt már ilyen problémája?
Sziasztok! A képen látható kormánystabilizátorhoz kéne nekem bilincs, ami a villához kapcsolódik. 2000-es SRAD-hoz. Ha tud valaki, 06-20/3961-499 vagy gixxerdawe@gmail.com. Ezek az elérhetőségeim.
Szevasztok emberek eszméletlen jó volt kunmadaras
295 km oda vissza 1 tank Benyóval megjártam még maradt benne 2 liter 15-t tankoltam 120-130 tempó néha 150-160 előzésnél...
05.27
Fel van írva a noteszodba?
Vagy már nem akarod.................?
Elpicsázlak könnyedén, csak nehogy besokallj..
Ringen versenyezzünk!
Másra gondoltál?
Tudod még kezelni azt a fekete jószágot, vagy tartsak egy rövid eligazítást?
Voltunk fent Lepencén, csehszlovákot is hívtam de nem vette fel...............
Jövő hétvégére szedd össze Magad, gyanítom kapni fogsz.
Van egy suzuki gsxr 600 k4-es motorom és szerintem nem megy végre annyit mint kéne neki... óra szerint 240 körül, pedig gyári rajta minden áttétel.... ismerősnek is ilyen motorja van és gyári áttétellel az övé óra szerint 265öt megy... Nem mint ha ennyivel akarnék járkálni, csak azért idegesítő! Lehet esetleg az is h a kuplung egy kicsit kopott már és azért nem megy annyit végre, vagy mi lehet a hiba? Esetleg valakinek volt már ilyen problémája?
Felrajzoltam Neked a helyes íveket Lepencén, még eső előtt menj fel szét nézni!
Te tudsz valamit a BAYERN-ről?
Bajnok csapat
Haza érkeztünk?
Hiányoztál..............
Én most jöttem haza paintballról, teljesen szét vagyok lőve
Rádcsörgök majd csütörtökön, és egyeztetjük, hogy hogyan tudnám átvenni...köszi előre is!
legközelebb jövő hét Pénteken.
295 km oda vissza 1 tank Benyóval megjártam még maradt benne 2 liter 15-t tankoltam 120-130 tempó néha 150-160 előzésnél...
nem jársz vmikor a jövő héten fehérváron? Átvenném tőled az emelőszemeket...