Az avatar szar is de nem a látvány miatt.Az ott van a szeren.Ha történetet is vittek volna bele jobb lett volna.Így csak a grafikus motor nagyon csilli-villi promoja a film.
Egy ilyen látványfilmet vétek otthon nézve, letöltve, elbaszva megnézni....
Én is sokat töltök, de ami moziban élvezetes az moziban élvezetes....
Megőrültem, akik azt mondták, hogy az AVATAR szar....
Rákérdeztem....Miért? Hol nézted?
Válasz: Otthon....
Áhhhhhhhhhhhhh.....wazzzzzzzzeeeee.....
Ez olyan, mint hogy: MOTOROZZÁL OTTHON A GIXERREL JÓÓÓT AZ UDVARBAN!
Pffff.Sok.A Hős alakulat nagyon fain angolul Pacific.Ez most a top.A V.(2009) is szódával elmegy bár Laura Vandervoort rendkívül nagyot dob rajta.
Aztán ott van a Stargate Universe bár az is picit vontatott.
KB most ennyi de filmben a Zombiland óta semmi jó nem volt.
VASEMBER 2......
Állati jó film lett...ma már megint megnéztem....
Megvan benne a komolyság, mellette a humor, dumák és pörög, mint az állat....valamint nem pitik benne a látványelemek és technikák!
BRAVO! BRAVO! GRATULA!
Nem értheted, mert nem is írtam le pontosan mi ez:
Röviden befizetsz 20 év alatt 2.700.000 -at és a szerződés lejártakor kapsz 7.000.000 Ft -ot kb.
Ami nekem van az egy életbiztosítással egybekötött befektetés, amit ide nem fogok leírni minden részletre kiterjedően kicsifosom....neked max. kulabácsi vagyok vágod? ,
Innen a fórumról adta el nekem Domino barátom 60ezer HUFF-ért...K8-ra való volt, de mi Faterommal csináltunk otthon hozzá sufniban egy összekötőt, és feldobtuk a szememfényére....
Ilyen dobra vágytam mindig...
Én is sokat töltök, de ami moziban élvezetes az moziban élvezetes....
Megőrültem, akik azt mondták, hogy az AVATAR szar....
Rákérdeztem....Miért? Hol nézted?
Válasz: Otthon....
Áhhhhhhhhhhhhh.....wazzzzzzzzeeeee.....
Ez olyan, mint hogy: MOTOROZZÁL OTTHON A GIXERREL JÓÓÓT AZ UDVARBAN!
Aztán ott van a Stargate Universe bár az is picit vontatott.
KB most ennyi de filmben a Zombiland óta semmi jó nem volt.
ha-ha
Állati jó film lett...ma már megint megnéztem....
Megvan benne a komolyság, mellette a humor, dumák és pörög, mint az állat....valamint nem pitik benne a látványelemek és technikák!
BRAVO! BRAVO! GRATULA!
Röviden befizetsz 20 év alatt 2.700.000 -at és a szerződés lejártakor kapsz 7.000.000 Ft -ot kb.
Ami nekem van az egy életbiztosítással egybekötött befektetés, amit ide nem fogok leírni minden részletre kiterjedően kicsifosom....neked max. kulabácsi vagyok vágod? ,
Majd le lesz töltve.
Én sorozatfügg vok inkább.
Holnap válaszolok!
Innen a fórumról adta el nekem Domino barátom 60ezer HUFF-ért...K8-ra való volt, de mi Faterommal csináltunk otthon hozzá sufniban egy összekötőt, és feldobtuk a szememfényére....
Ilyen dobra vágytam mindig...
A te géped is Álomszép!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...