Ha minden jól megy, akkor jövő héten fogom, fogjuk kicsrélni Gixerpeti Tesóval egy jó barátnál, akinek bordéjháza van...
Szerintem, ha már nem garis akkor felesleges a szervíz....
Csavar ki...olaj le, csavar vissza, olajszűrő csere, majd olaj betölt...ezért kár kifizetni plussz 10ezret...
megvan az a hang is amit hallgatunk kakucson. Valahol a fejidomban valami műanyag vmivel össze ér erős fékezésnél. Vagy 1órát rá szántunk mire ki szűrtük hogy honnan jön a zaj.
Üdv a népnek, Doki hogy áll az olajcseréd?
Nekem is vinni kell de úgy döntöttük elsőt elvisszük szervizbe s megnézem ott mit hogy szednek szét és többit már megcsináljuk itthon
Köszi Tutis Mester!
Még nem döntöttem el, hogy belevágok-e, minden az anyagiaktól függ...
Jó volna egy másik motor, amit erre a célra lehetne használni, de ha mégsem, akkor körbe lesz csövezve és ahová kell oda kap másik idomokat majd...
Csak előtte be kell húznom néhány ALL IN-t egy pár partyban...
Váááááá gyerekek.... kint voltam népligetnél kicsit "Stuntolgatni", vagyis valami alappal próbálkoztam....
Egykeró, stoppie, és karikarajzolás..... így idomokkal felszerelve, csutikormánnyal csak ennyi fér bele...
A stoppie-t hamar abbahagytam ,mivel elég szar ott kint az út minősége és tele van levéllel és mindenféle kavics darabokkal.... így nem kockáztattam, hogy elcsússzak...
A kerózáshoz nagyon faja a pirelli... ..azonnal tapad nem kapar el, nem csúszik meg....
viszont a burnout az elég necces vele, nagyon nagy fordulatnál tudtam csak elpörgetni, de ennek az is oka volt, hogy ez első gumma nem tapadt és tolta néha az elejét... ...ez is perecgyanús, így nagy gázzal kell gyorsan megforgatni.....na de akkor megolvad és fogy mint az állat, na azt meg nem akartam, erre már vannak beszerzett gummáim... (köszi Domino)
Szóval a nagy próbálkozások közepette azon vettem észre magam, hogy pár emberke figyel...na mondom szúrja már a szemüket, hogy mi a faszt csinálok itt és zavarja őket tuti a hang....
de rájuk nézvén azt láttam, hogy érdeklődéssel bámulnak és egyre több fiatal srác és lány is ott termett hamar...
A YOSHI HÍVTA ODA ŐKET....
Mivel fórumos pólóban mentem, ami elég színes és a bukóm is, így lehet azt hitték, hogy valami műsor készül.....
Na mondom én tiplizek, mert akármennyire is néztek én ennél többet b@sszátok meg nem fogok tudni mutatni.....
Így gyors leléptem, mert keztem magam cikin érezni....
De nagyon jó volt, szerintem ha lenne egy erre alkalmas motor, amit nem féltenék és lenne védőfelszerelés, akkor ez nekem nagyon bejönne....
Az egyik egykeró nagyobb tempósra sikeredett, így amikor letettem beleáltam a hátsóba és a Gixer kersztbe állt egyből.....és amit én sem értek az az, hogy nem fostam be.... ...tapostam tovább és csúsztam így vagy 3-4 métert és simán kiszedtem egyenesbe, mintha legalábbis ezt csinálnám minden nap....
Szerintem ez az 1000-ből 1 típusú dolog, szóval a maradék 999-szer eltaknyoltam volna szerintem.....
Hol vannak az emberek?