Jövő héten megyek pestre vidékről, úgy tudom nyitva vannak szo-vas, benézek. Ma Kecskeméten voltam és egy ismerős motoros mondta, hogy ő volt bent és talált jó dolgokat. Egy próbát megér. De látom, h az lesz h dobok a keretre még egy százast... hátha a drágább jobb...a K6-os az már módkapcsolós?
A red barron lenne az utolsó hely ahol motort vennék. Ott láttam 1 éves GSXF600-ast 1,6-ért. Akkor a zsír új 1.69 volt.
2X mentem be oda de olyan árak vannak, hogy hihetetlen.
El nem adott szalonmotor volt. Az utolsó kékfehér K8-as a Hollóséknál. Februárban az utolsó sárga K8ast 2 139 000 Ft-ért kínálták regisztrációs adó nélkül (plusz 52 300 Ft, vagy mennyi, max 55 000 Ft).
most is akad belpiacos, de bőven van európai modell is, de decemberhez képest eléggé kiürült a szalon, de sztem sok szép, és jó motorjuk van most is, és a legjobb, hogy nem csak addig vagy vevő ameddig megveszed a motort, hanem utána is, bármikor bemegyek mindig érdeklődnek, hogy mint megy a masina, segítenek bármi kérdésem van, csak hát a plusz szolgáltatások be vannak építve az árba...de vmit vmiért
Én szeptemberben voltam a törökbálinti Red Baronban, akkor, és ott a K7-es volt 2 590 000 Ft. No menjetek a fenébe... Az én gépsasom volt 2 250 000 Ft, a Suzuki Hollósnál.
Lehet külön súlyt is rendelni....szarjá SÜNIT...