Túrázni lehet vele, de ajánlatos 150-200km-ként megállni, mert jóleső érzés kinyújtózni. Persze a táv sebességtől is függ, mert pályán elég megállni tankolásoknál, de az is kb 200-250km
Ha főleg túrázni akarsz akkor sztem kényelem, és pakolhatóság szempontjából is jobb vmi túragép, hacsak nem vagy hátitatyós-mazohista ...
fuchs silkolene 15w-50-et szoktam venni. Ez a motul 300V-vel egyszintű, szóval a motul 5100-at hozzá se lehet hasonlítani
Én 10w-50-est vennék olajból.
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni. Egy k4-k5-ös 600-as, vagy jóárasított 750-est szeretnék venni. A kinézet vasak 22-30ekm között futottak. Van-e tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban, mire figyeljek lánc-olaj-gumi-fékbetéten kívűl. Lehet átlag gépnél ennyi km esetén vmi köztudottan cserés. Másik, hogy 168 cm vagyok ezek a vasak rövidebb túrákra alkalmasak-e eddig fazerem és intruderem (bocsi) volt. Köszi, esetleg ha vkinek van szép és jó áru vasa köszi ha szól.
Túrázni lehet vele, de ajánlatos 150-200km-ként megállni, mert jóleső érzés kinyújtózni. Persze a táv sebességtől is függ, mert pályán elég megállni tankolásoknál, de az is kb 200-250km
Ha főleg túrázni akarsz akkor sztem kényelem, és pakolhatóság szempontjából is jobb vmi túragép, hacsak nem vagy hátitatyós-mazohista ...
Mennyié fut nálatok a Dunlop D211GP? Amivel utcán is eltudok motorozni.
Meg én is ilyen akarok majd vásárolni!
Őő..őőő..ő.... A Jútubon!
Ezt hogy találtad?
Ez nem a prorace olaj igaz?
Szerintem igen, rajta keresztűl még nem rendeltem semmit.
Pohi intézte a sisakot és a leo vincsit is.
Minimális jutalékért.
Megbízható srác.
Én 10w-50-est vennék olajból.
Kutyától milyen típusú Fuchs olajat szoktál venni?
Szerinted az a nyerőbb, vagy Motul 5100?
Utcára melyik lenne tutibb: 10W-40 vagy 10W-50?
Köszi előre is!
Azért köszönöm a segítséget, és a lelki táplálékot! Penge ember vagy te!