Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,erre nem talaltam arat felhivom oket a heten es megkerdezem kerdezte mar doki is
vigyél magaddal szakit, aki ért hozzá!

Túrázni lehet vele, de ajánlatos 150-200km-ként megállni, mert jóleső érzés kinyújtózni. Persze a táv sebességtől is függ, mert pályán elég megállni tankolásoknál, de az is kb 200-250km

Ha főleg túrázni akarsz akkor sztem kényelem, és pakolhatóság szempontjából is jobb vmi túragép, hacsak nem vagy hátitatyós-mazohista ...
Szia!
Mennyié fut nálatok a Dunlop D211GP? Amivel utcán is eltudok motorozni.
Srácok! Help me! Akinek iridiumos plexije van a sisakján, este milyenek a látási viszonyok az átlátszóhoz képest?
nekem is ilyen van es ahogy irtak mindent lehet rajta cserelni
Ha jól emlékszem, akkor crazyJoe is ilyet használ
Meg én is ilyen akarok majd vásárolni!
Én letenném a helyedben, de ez véred forráspontjától függ...
Szia Bácsi!

Őő..őőő..ő.... A Jútubon!
Kölyök

Ezt hogy találtad?
feleséged munkahelyén nincs sofőr felvétel ? kicsit ha van időd kérdezd meg, köszi
7 kor indulunk Dabasról
még nemtoom a hétvégémet..
madarasra nem jössz? most szombat....
de az
tutis mindig itt van csak csendben hallgat igaz?
Köszi, ez gyors volt...
Ez nem a prorace olaj igaz?
Doki!
Szerintem igen, rajta keresztűl még nem rendeltem semmit.
Pohi intézte a sisakot és a leo vincsit is.
Minimális jutalékért.

Megbízható srác.
fuchs silkolene 15w-50-et szoktam venni. Ez a motul 300V-vel egyszintű, szóval a motul 5100-at hozzá se lehet hasonlítani
Én 10w-50-est vennék olajból.
Tutis,

Kutyától milyen típusú Fuchs olajat szoktál venni?
Szerinted az a nyerőbb, vagy Motul 5100?

Utcára melyik lenne tutibb: 10W-40 vagy 10W-50?

Köszi előre is!
Érdekes. Köszi
Skac már mondtuk hogy nem tudjuk szerelőt kérdezz vagy Itt probálkoz..........

Azért köszönöm a segítséget, és a lelki táplálékot! Penge ember vagy te!
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni. Egy k4-k5-ös 600-as, vagy jóárasított 750-est szeretnék venni. A kinézet vasak 22-30ekm között futottak. Van-e tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban, mire figyeljek lánc-olaj-gumi-fékbetéten kívűl. Lehet átlag gépnél ennyi km esetén vmi köztudottan cserés. Másik, hogy 168 cm vagyok ezek a vasak rövidebb túrákra alkalmasak-e eddig fazerem és intruderem (bocsi) volt. Köszi, esetleg ha vkinek van szép és jó áru vasa köszi ha szól.