Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na na

Nem úgy van az, hogy ide jön napfényes Toscánából és egyből Ő a király.
Majd ha már láttuk menni a gépével akkor talán addig
mert
Ez jó hír, mert most nézem, hogy akció van és a Sidi Vortice 78.000FT és a Vertigo Corsa meg 68.000Ft....
Ha lehet kihagynam.Mar a sima balfaszkodas miatt is gondolkodom a fozosulin nem meg 15 masik motoros egybegyogyitasa utan.Attol papnak mennek.
Szia D

Megbízhatóak.
Alexcbr is rendelget tölük ha pontosak az információim.
kb. annyian , de lehet hogy többen , szóval sokan
Srácok!
Most van 18320km a gépembe....rakjam le olajcseréig, vagy nem gond, ha kicsit túllépem a 18-at?
Úúúú bazzzz....az kellemetlen lehetett....
És 15-en pereceltek....
pont ez volt a gond az egyik ilyen esetnél , a középső motoros megijedt és kivette egyenesbe a gépet , a külső íven előző motoros pedig elvitte a kormányát
Szóval senki nem rendelt még innen: http://www.fc-moto.de ? Érdekelne, hogy megbízhatóak-e....
Kössz papa...tiedé is jól sikerült...
Penge!
Attól én megfagynék mint a pite az északi sarkon és leszállnék róla menet közben.
inkább hétköznap , mert láttam hogy befostak az emberek mikor kanyarbelsőn beteszi az ember a vas elejét, de párhozamosan külső íven is előzik mindez alatt
Az vicces lehetett.Nézőként.Benne ülni már nem annyira.Egy Gixxert láttam képeken szigszalagozott faridommal.
Most hétvégén vajon hungária körút körüli lesz ott a forgalom?Menjek inkább hét közben?
aNiMaTiOn!

Ma a Haverodtól megkaptam a pólót... Mond meg neki, hogy nagyon jó fej volt, hogy behozta nekem a moziba, rendes volt tőle...
Neked is köszönöm a pólót, nagyon faíííín lett, bár lehetett volna L-es, mert ebben eléggé látszik, hogy hurka vagyok, de másrészről meg jó, mert egy kis gyúrásra ösztönöz....
Úgyhogy KIRÁLY LETT KÖSZI MÉGEGYSZER!

Küldök egy mailt neked, majd nézd már meg...
menet közben a pályán , nem a büfénél
ő nem vót ott csak az elv
Azt hogy csinálták.Valaki szaladt a büfébe és nem jól támasztotta le?
Amúgy mek mer asszem meg kéne tanulnom ezt a szart kezelni.Ha nem fog menni asszem kötőszakkört nyitok.
A barátunk, a dominó?
Láttam így is.Nagyon közelről.
az nem jó mondom tdi nem pd
Szia Bringa!

Ez engem is érdekelne majd!
inkább jöttél volna vasárnap , láttál volna eséseket estek 10-15 motorral bandástul dőltek mint a dominó
Vegyé PDTDI-t.
1.9 tdi seat, skoda, vw megy mint állat , padlógázzal sem tudsz megetetni vele 7 lityónál többet , a 110 lovas 5-ben is leforogja végig (220), 400 eKm-t simán elmegy egy full adagoló felújítás 50 ropi, meg a turbó is ha elfossa magát. Benzineshez képest ha ugyan olyan stílusban vezeted 20 eKm alatt visszahozza az adagoló és a turbó árát. Ha pedig már fel vannak újítva 100 ekm-t tuti elmegy.