Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A haverom 2002-es 600 hoz mennyi teló olaj kell? tudja valaki?

Köszi!
Sziasztok!

A haverom 2002-es 600 hoz mennyi teló olaj kell? tudja valaki?

Köszi!
Én nem mennék a helyedben, de te tudod max +5-600 km
Azt rögtön gondoltam...egyenlőre a saját közvetlen baráti körömet nem tudom ellátni...
Javaslom az önállóságot elsődlegesen ....nekem bejött
Igen.
5x annyi a fizu...INDULOK KIFELÉ...
nincs mit ,mondom nem kereskedni akarok az a furcsa ,h majd nem mindennel igy vagyok hihetetlen ami otthon megy 5x annyi a fizu itt megis majdnem minden olcsobb akkor ,h van ez.... es a kereskedo meg sir csak sir minthogy gondolkodna ,h a sapjat kicsit vissza kene venni es nem kaszalni kene ,na de mindegy
Ohhh köszönöm uram...
Ezer hála..
Ja éz dojcs.
/piece
hogy mi
ezt nem talalom de megkerdem a heten neked ,h van e es mennyi ,
ezt talaltam Dunlop Sportmax Qualifier RR 198 euro parban 120,180
Dunlop Sportmax Qualifier D209 200 euro
/stück az M Pr2? ? ?
AZTAKURVA....
DUNLOP D211? Mibe fáj?
üdv

k1-k2 első, lehetőleg fehér felnit keresek. elerhetösegem az adatlapon.
kátyumentes utat....
amit talaltam bt021 147 euro, M pr2 137euro,conti road attack 96 font, nos ezek specko nem tudom mennyire jo ar viszont pirelli rosso corsa 216 parban 120-180 kb 3hetes a guma amit vettem ,mert ugye ez az uj tipus corsa3 utan,es amit Elli nezet diablo rosso hatso otthon 43 ezer vmennyi itt 104 euro
Skacok Május 1
Ki jön 7 re Dabasra? onnan indulunk
Mi a helyzet Ricsi?Felmenekítetted a mocit sopiba?
Banderasnak igaza van...utcára jó,de ha pályán is akarsz vele menni,akkor pár kör után eltaknyosodik!
Én láttam,ahogy a Zsolti (ninja) meg a Sepu bácsi csúszkált vele a ringen!
Ha megyek haza majd megyünk gurulni egyet!
Kis Boginak is mondtam,hogy szólok neki,ha otthon leszek és ráérek!
nezem oket, pill
Olyasmi.
A Conti Sport gumma szerintem egész jóó! Nekem már a második garnitúrám van rajta a moccon! Jó az ár/érték aránya! A tapadása is jó,viszonylag többet elmész vele mint a többivel! Szerintem fain gumma! Rosszat nem tudok rá mondani! Ha pályázol,akkor talán nem a legjobb választás,mert mondta pár soproni cimbi akinek ilyen van fent a gépén,hogy csúszkál kicsit,de utcára tökéletes! Hidd el én se kimélem, szeretem a kanyarokat és problémám nincs vele! Ajánlom!
Ez mire való? Kertitraktorra?
Na ennek örülök, mert ez a kiszemelt...