Nem is léptem át a 110 km/h-t... Kivéve egyszer az autópályán gyorsultam egy GSX-F600 ellen, no, 254-et mentem mögötte. Előzés lehetetlen volt, saját sávban beszúrni mellé meg nem akartam.
Haverok között aki sötétedés után is iridiumos plexivel jön....az általában nem hajtja le és inkább bogarat kap be,mint egy kanyart egyenesítsen ki!
Bár,olyat kellene megkérdezni,aki sötét plexivel és xenonnal megy este...azzal talán látni!
Köszi a gyors választ. Szakit viszek mindenképp, de kíváncsi vagyok a tanácsotokra is, meg hátha tudtok vmi tipikus hibáról, ennyi km-nél. Nem csak túrára venném, csak havi 1-szer mennék vele hosszabb távra is, de az sem lenne több olyan 300km-nél. Ha addig jó, akkor okés. A régi vassal pályáztam, lehet, hogy ezzel is azt tenném egy idő után. Az a baj, hogy a túragépek nem tetszenek, mondjuk az fz8 jó, de az meg nem ez az árkategória.
minden szín és méret.
http://cgi.ebay.it/promozione-...
Bár,olyat kellene megkérdezni,aki sötét plexivel és xenonnal megy este...azzal talán látni!
Hát figyelj, használt is jó. Legyen azért husi rajta...
Akkor, amint meglesz a gempa visszatérünk erre a rendelős dologra, mert nekem kell ez a csimma...
Gixert meg lerakom akkor fizuig...