Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is léptem át a 110 km/h-t... Kivéve egyszer az autópályán gyorsultam egy GSX-F600 ellen, no, 254-et mentem mögötte. Előzés lehetetlen volt, saját sávban beszúrni mellé meg nem akartam.
Majd legközelebb, sidi vortice 279 €
minden szín és méret.
Nem jó a link
Már 270 kilóméternél járok a telitankolás óta, és bár világít a lámpám kis ideje, de még megy a motor. Nem zabálnak ezek
Haverok között aki sötétedés után is iridiumos plexivel jön....az általában nem hajtja le és inkább bogarat kap be,mint egy kanyart egyenesítsen ki!
Bár,olyat kellene megkérdezni,aki sötét plexivel és xenonnal megy este...azzal talán látni!
jaja, én pl ezért nem magánszemélytől vettem... nem vágtam, ismerős nem volt aki segített volna, így maradt kereskedés...de nem bántam meg
rendben ,irok majd,h mi talalok
Legalább az alkatrész-utánpótlás az biztosított!
Ketten megyünk Dottóre!
Akkor okés, marad a szerelő, meg a cserkészés, de nagyon nehéz, sok a csúnya tört motor. Köszi a választ!
Gyula, azért ne támadd le így a srácot! Nem érdemelte ki a lecseszést...
Hány €-t írtak a Vortice-re?
semmi gond
Zoli! Mail repült!
Ismerős a dilemma...a túra gépek külsőre nem az igaziak, bár vannak szépek, de egyik sem volt szerelem első látásra...
Doki a csizmat hol talaltal ennyiert? mi a cim? thx
az én gixxeremben kerek 43000km van, kopó alkatrészen kívül nem volt semmi cserélve rajta, illetve baja
Ja, tényleg, csak tudod, olvasom vissza a hozzászólásokat, aztán csak most értem ide
Hát figyelj, használt is jó. Legyen azért husi rajta...
Köszi a gyors választ. Szakit viszek mindenképp, de kíváncsi vagyok a tanácsotokra is, meg hátha tudtok vmi tipikus hibáról, ennyi km-nél. Nem csak túrára venném, csak havi 1-szer mennék vele hosszabb távra is, de az sem lenne több olyan 300km-nél. Ha addig jó, akkor okés. A régi vassal pályáztam, lehet, hogy ezzel is azt tenném egy idő után. Az a baj, hogy a túragépek nem tetszenek, mondjuk az fz8 jó, de az meg nem ez az árkategória.
Nem híres
Okés Gyorsi!

Akkor, amint meglesz a gempa visszatérünk erre a rendelős dologra, mert nekem kell ez a csimma...

Gixert meg lerakom akkor fizuig...
vagy hasznaltat keressel?