K4-K5 olyan 1.0-1.2 körül gondoltam végárban, K6-ot nem néztem, még, az szerintem jóval több. Jövő héten megyek fel pestre beugrok a redhez ha így mondod, ma már te vagy a 2. aki jókat mond róla. Én egyszer voltam náluk, még jó 6-7 éve akkor még japán belpiacosokat nyomattak.
nem mind1 milyen kereskedésbe mész, mert az átlag kereskedés, akik új motor értékesítéssel foglalkoznak főleg, azoknál elég trék a használt motorok... használt kereskedésbe kell menni, mert sztem ott jobban adnak a motorra...
Épp ma voltam kereskedésbe, bizományos volt a cucc, láttam a fószeren (ismertem már régebben), hogy háát ennyié kell árulnom, próbáld ki, azt majd mondasz rá vmit. Jófej volt ideadta a tulaj számát, közbe körtelefon, megtudtam a moci előéletét, a tulaj meg felét letagadta és engedni sem engedett, pedig a vás is hááát mondjuk karcos volt... de legalább telóban mondták, hogy nem smentes. legtöbbször odamegyek és ott derül ki, hogy csúszás/borulás/eldőlés az nem sérülés szerinte... Nem lenne baj, de legalább kompenzálja...
Kereken 300 eura jön ki a csimma most van akcióban....
Ami az én kalkulátorom alapján 78876,542 Ft....
Te hol találtál 275-ért...
Siettem Dottóréhoz.. Izé.. Pólót kellett hozni nekem, gumit meg neki!
Itt a bizonyíték...
Kölyök vazzee mire tanítalak folyamatosan?
Miért kell Neked száguldozni otópáján?
Egy teli tankkal meg legalább 350-400 km-t kéne menned.
Felnicsíkot hol és mennyiért vetted (hátha valami tecsós ócccsóóóó forrásod van), kéne nekem kormánysúly is. Valami jó 5let?
Kösz előre is...
http://www.kepesmotor.hu/verse...