Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

K4-K5 olyan 1.0-1.2 körül gondoltam végárban, K6-ot nem néztem, még, az szerintem jóval több. Jövő héten megyek fel pestre beugrok a redhez ha így mondod, ma már te vagy a 2. aki jókat mond róla. Én egyszer voltam náluk, még jó 6-7 éve akkor még japán belpiacosokat nyomattak.
Oda ám, de még mennyire, hogy odabasz!
Ezt a bukót szoktam látni.....többnyire hátulról....
Majd lesz sex, ha jönnek yardék!
kb. 10-15%-al rosszabb , de a sötét plekótól fényévekkel jobb
azért az odabasz...
Gyorsi!

Kereken 300 eura jön ki a csimma most van akcióban....
Ami az én kalkulátorom alapján 78876,542 Ft....

Te hol találtál 275-ért...
Ott rohant előttem, saját szememmel láttam, amit kiírt az óra. Én is lestem ám
Elő, persze... Szobám falára
Segítenék, ha tudnék, csak mifelénk GSX-R1000 K2 van eladó 1 300 000 Ft-ért De lehet K3-as nem tudom Decemberben hallottam utoljára a sportmotorról.
Rendszám előkerült?

gsx600f ment 254-el?
nem tom milyen árkategóriában gondolkozol, de hétvégén láttam redbaronnál egy k4et meg volt k6is, 1,6-8körül volt asszem
jaja, én is ezt vallom. Keresgélek tovább, azért mondjuk van választék még, meg körbeadtam a mocishaveroknak is, h szóljanak ha van vmi.
Bácsi!

Siettem Dottóréhoz.. Izé.. Pólót kellett hozni nekem, gumit meg neki!

Itt a bizonyíték...
Mögötte?

Kölyök vazzee mire tanítalak folyamatosan?

Miért kell Neked száguldozni otópáján?

Egy teli tankkal meg legalább 350-400 km-t kéne menned.

Szeva Gyula!

Felnicsíkot hol és mennyiért vetted (hátha valami tecsós ócccsóóóó forrásod van), kéne nekem kormánysúly is. Valami jó 5let?
Kösz előre is...
nem mind1 milyen kereskedésbe mész, mert az átlag kereskedés, akik új motor értékesítéssel foglalkoznak főleg, azoknál elég trék a használt motorok... használt kereskedésbe kell menni, mert sztem ott jobban adnak a motorra...
Akkor ez a példány felejtős Ha valami pici kis dolog nem szimpi, akkor ott kell hagyni a gépet. Nekem legalábbis ezt mondták
irtam en is melt
Épp ma voltam kereskedésbe, bizományos volt a cucc, láttam a fószeren (ismertem már régebben), hogy háát ennyié kell árulnom, próbáld ki, azt majd mondasz rá vmit. Jófej volt ideadta a tulaj számát, közbe körtelefon, megtudtam a moci előéletét, a tulaj meg felét letagadta és engedni sem engedett, pedig a vás is hááát mondjuk karcos volt... de legalább telóban mondták, hogy nem smentes. legtöbbször odamegyek és ott derül ki, hogy csúszás/borulás/eldőlés az nem sérülés szerinte... Nem lenne baj, de legalább kompenzálja...
ez szállítási költséggel van? mert ha az még pluszba rájön egyszerűbb itthon boltban megvenni.
ennél a srácnál nem nézted megbízható jó csákó és 63-ért adja a vertigo corsa-t
http://www.kepesmotor.hu/verse...