Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

63 ért új vertigo corsa, itt Mo-on
Ha tudnám, hogy milyet keressek, akkor könnyebb lenne...
Nem tudom mire gondolsz...lehet, hogy nem láttam....
Pontosbítanál?
ha az beférne a motorba akkor besirnék. otthon nézd meg faternál. mindenkinek van. amivel annmo még a simoba cserélte
Már megtettem volna, ha megkaptam volna a motorhoz, de sajna az nem volt meg a srácnak, amikor a motort vettem...

De ezek szerint neked van ilyen a szerszámoskészletedbe....
tegnap nézted amit belinkeltem neked csizmával kapcsolatban
já azt tudom. csak nem akartam nekiállni szétkötni ott a kábeleket, mert tök midnegy lett volna mert mire szétszedtem addigra bezárt az összes suzuki pécsen ugyhogy sztem holnap nekifekszek, és akkor ha gáz hétvégére már megvan. mert jövő hétvége balcsii
Pedig tényleg nem egy nagy meló...lecsavarod a tankot, leveszed a légszűrőfedelet azzal a párszáz csavarral.... és már ott is vagy....
Viszont érdemes ránézni, mert ha nagyon koszos, akkor akár a fogyasztásodba is beleszólhat....
nézz bele a szerszámoskészletedbe, meg fogsz lepődni
Van esetleg valakinek ilyen speckó gyertyakulcsa annyi időre kölcsönbe amég kicserélem a gyertyákat majd?
Vagy akár el is gurulnék majd, ha valakinek van....mert gondolom megvenni kurva drága lenne....
Hogy néz ki egyáltalán ez a kulcs?
én lustavoltam még megnézni a köcsög légszűrőm. de megkéne valamikor..
Annyira nem.Tank fel légszűrő le és már ott is vagy.Nem kell hűtőt félrehúzni.
doki 3 lityi olaj elég lesz sztem gyertya az nyilván szopóka.
Kell.
Szia Segges!
Spéci gyertyakulcs kell hozzá...amúgy nem nehéz kicserélni..
Ja! De elbaszni még ellehet!
Mennék én, de nincs mivel....
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki cserélt-e már a gixerében saját maga gyertyákat?
Kell hozzá spéci szerszám gonolom, amivel le lehet odáig nyúlni a gyertyákat kicsavarni....
Megnéztem már anno, amikor szétkaptam, hogy kurva mélyen vannak.....ki kell tekerni....majd rádugni megint a véget és úgy lehet kivenni.....
Vagy rosszul csalódom?
Tesó!

Milyen fasza, hogy le kell raknom a gépet fizuig az olajcsere, meg egyéb miatt......
Te meg itt gurulászást szervezel?
Megőrülök, hogy emiatt nem tudok veletek menni......remélem nem tudjátok összeegyeztetni, hogy most szombat, vagy vasárnap....
te mit csinálsz itt? ménem motorozol?
Jaja...Doki forralja a fórumot...... , ,
privát levelezés? :P melegszik a fórum?
vagy mindneki azt hisdzi hogy esőlesz és nem megy
Gyorsi Cimby!

Írtam mailt....
Nagy dilemma.Amúgy tényleg sokan lesznek.