Szerintem jobba két részes gúnya.... ha farmerban mész valahova (söréééé meg töménnnyyéééé a bótba) akkor is fel tudod venni a kabátot....persze nem csak ezért, de ez csak az én véleményem.
Ma én is mentem egy 150kmes karikát. Nagyon jó volt
mondjuk majd nem sikerült megtolni egy swiftet nézzem h bámulja a tükört és vigyorog bummmm satu féket nyom fékezek aztán láttom hogy röhög a tükörbe majd besz@rik úgy nevet. Berágtam jobb láb ki aztán suuutty egy tükörrel kevesebb részéről. Hallottam hogy vmit nagyon mond de leléptem
Nem annyira számolgattam, de kb 260-270 km-t megyek és akkor tankolok nem egészen 15 litert....
Ma is ez volt a jellemző pedig kentük a száját, vadászat közben meg 2-3 és aggynekííííí
Nagyon fosok már ruha nélkül..... el sem hiszed mennyit kivesz belőlem, hogy azon kattogok, hogy most ezt nem vállalom be, mert ha csúszok is végem.....
Ha meg veszek, akkor ezen 1FT-ot sem akarok spórolni....
Örülök, hogy te is megérkeztél.....
Állatira jó volt ez a mai nap a srácokkal....ÉLVEZTEM NAGYON!
Erre vártunk már régen Tesó...
Kössz a végén a tankolást, rendezzük majd a ponyvával....
Kedden hoztuk haza akkor megtekertem de az 1 az nem volt rendesen kiforgatva, mert ágaskodott a DÖG....
Így lett a vége 288
Tegnap Nagyrédéről jöttem haza az M3-on 130-nál visszapakoltam 2.-ba és ami fér, ebből lett a 289.... fejlődünk
Szerintem 290-295 körül lehet a vége, gondolom...
Majd kiderül lassacskán....
= B
= C
Nekem ezt így mondták.
Annyával szórakozzon az ilyen ...
Mekkora lett volna ma ott besörözni a parton és jól berúgni....
Hívtuk volna Gyorsit, Joe-Z, és a srácokat...Pocok meg a füstölgő csekkpapír.....
Túrázni kétrészest.
Pályára jobb az egyrészes, szerintem.
Ma én is mentem egy 150kmes karikát. Nagyon jó volt
mondjuk majd nem sikerült megtolni egy swiftet nézzem h bámulja a tükört és vigyorog bummmm satu féket nyom fékezek aztán láttom hogy röhög a tükörbe majd besz@rik úgy nevet. Berágtam jobb láb ki aztán suuutty egy tükörrel kevesebb részéről. Hallottam hogy vmit nagyon mond de leléptem
2x.
Ma is ez volt a jellemző pedig kentük a száját, vadászat közben meg 2-3 és aggynekííííí
Nem szereti 8000 alatt forgatni.....
Ha meg veszek, akkor ezen 1FT-ot sem akarok spórolni....
Nem, csak ennyit találtam gyorsban...
Nem találtál képeket a balesetről?
Mit rajoskodol azzal az 1részes szarral..?
Örülök, hogy te is megérkeztél.....
Állatira jó volt ez a mai nap a srácokkal....ÉLVEZTEM NAGYON!
Erre vártunk már régen Tesó...
Kössz a végén a tankolást, rendezzük majd a ponyvával....
Így lett a vége 288
Tegnap Nagyrédéről jöttem haza az M3-on 130-nál visszapakoltam 2.-ba és ami fér, ebből lett a 289.... fejlődünk
Szerintem 290-295 körül lehet a vége, gondolom...
Majd kiderül lassacskán....
De lehet kétrészes lesz....azt ajánlod?