Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel támasztották alá? kislétrával?
Tökmindegy, hogy melyik motorolajat használod (utcára), a lényeg a 6000 -es olajcsere, és 12000 -es szűrőcsere.
Szerintem...
az lesz. a castrol 1500 al huzosabb, és ahogy tutis véleménykedett róla nem teszem bele. ez tökéletes lesz nékem. igazábol az a lényeg hogy hétvégén tuggyak már menni, és ne a 2 éves olajjal :S
Tegyél bele 5100-et. Asszem az enyímbe is az van, és egész jól muzsikál.
Thx várjuk minél előbb itt Dabason már feltűnősködnék benne XD XD
pont ma mondták a suzuki boltba hgoy azt ne. csak a power 1 et. a másik suzuki kereskedésbe meg a motul 5100 at. ugyhogy sztem az lesz. mert azt mind a ketten alátámsztották hogy full szintetikus kell
ukrán pi.ák? Hol?
Az ukrán piák a legfinomabbak!
Idén már elég sokminden megtörtént, sz'al nem lepődnék meg.
Ezesetben nem bánnám a dolgot.
Zsírpárnákra gondoltál? Abban az esetben fokozottan figyelni kell a sérülésveszély elkerülésére...
hát én a partyra tudok olcsóbban beszerezni piát, itt az ukrán határ ha kell én tudok hozni vodkát (simát, almásat, körtéset, barackosat), konyakot, meg ha kell whiskyt is csak az nem tudom, most hogy mozog árba kint. meg kell akkor beszélni, hogy hogy legyen ez a téma
Használom is, mást nem is teszek(tetetek) bele, olajcserétől olajcseréig elmegy gond nélkül...semmi bajom vele...
Vegyél bele valami drága spéci szart, azt cseréld le 6000 km múlva.
Csak nyomj mellé versenytempót is, hogy legyen értelme a drága olajnak a motorodban....
Köszi, kipróbálom eddig amúgy is csak jót hallottam róla.
Mondjuk ágyban párnák közt is meg lehet sérülni.
Köszi, azt használd te......
Szexbaleset...
Szia Kölyök
Aztat még nem tudom. Egyenlőre a Szerdai merszet célóztam be.
A hétvégéig még bármi megtörténhet ( szánkó, kerékpár, eseteleg sétabaleset... )
Szega Dom!
Vasárnap, vagy szombaton jössz?
Kérésed parancs , de a 10W40 erőssen hangulatfüggő.
részben mivel dolgozni egy sem akar
.
Nekem kellene egy frissen kezelt fejpántnak, meg egy másik, pólónak, de még csöpögjön!....
+tartalék 20 literes ballonban, hogy tudjam adagolni a venishez, meg öblögetni.....
Remélem 10W40 -es az anyag...
Ja! a sok koxosgyökér igényeit kell kielégíteni(segg-éj), akkor nem irigyellek
De amúgy igen, mert irigy vagyok, nagyon..... , ,
Ráhibáztál. kiválóan funkcionálnak. Vegyé Te is.
Hellooo

És jól szociált ügyfélkörrel vagyok megáldva olykor
Ne irigyeld felebarátod munkáját!