Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a suzuki nem gyárt olajat
sztetek ipone mint suzuki gyári olaj jobb lenne?
baja nem lesz ,gondolom
en nem okoskodok de mikor en voltam a szervizben nem nagyzolaskent mondom (versenycsapat is van, szerelnek nekik is) de a szerelo azt mondta ,h felszintet tesz bele mert a szin azt surun kell cserelni es nem igazan jo a kuplungnak se hosszu tavon. Pro-kontra tudom erv ellen erv de biztos tudja mit beszel

szerintetek?
figyeljetek. faszát mesélek. most kiderült hogy a kurva olaj a motoromba már 2 éves, és mivel full szintetikus ezért évente cserélni kelett volna. ugyhogy most nem is inditom be olajsceréig, mert kutya azt modnta, de remélem azé nem lesz baja. gixer tehát birnia kell nem?
megoggyuk
thx ha nem is jon ossze a buli de azer vmerre jo lenne osszefutni a csapattal
Szerintem főzzük meg a tesókat, mi is egy nagy marhák vagyunk!
sztem pörkűt az gut.. meg kis grillhusi. öszsedobjuk rá a lóvét, meg egy két piát is vehetnél, mert ha már 300 km-t kell mennem hgoy odaérjek, nem akarok még egy rekesz sört is vinni. eddig ugylátszik hogy tudok menni
Szerintem ezt a szerkezetet alaposan megnéznék a rend derék őrei

Na majd a kémikaprofesszor haveromtól megkérdezem, az keni-vágja az ilyeneket.
500 dolcsi!
Itt!
Aki nem iszik, az is átmegy?
Szia Bácsi!
Kár, hogy vasárnap vót, különben mentem volna én is!
Hi All ! Ha vkit esetleg érdekelne a cucc az szóljon bátran...
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Váááááá de király lehetett!
Szólj mikor menünk legközebb....
Én meg szépen Mp3-at hallgatva gurulgattam hazafelé....

Holnap megyünk Gixerpeti VAS-áért, de..........
Bukott 5000-et jóhogy bezárt.....
És 2 dologra várnék javaslatokat:

1. Milyen kaja legyen főzve? (bográcsban készítendő) Birka? Marha? Csirkefog? Marhaszárny vadkacsabefőttel?

2. Piát hol vegyük? Esetleg valaki olcsóbban tudna esetleg?.... mindenki magának vegye? vagy közösbe?

Ha van köztetek vegetáriánus, vagy fogyókúrázó, akkor az átmegy nővéremhez kajálni, mert ő csak füvet és salátákat eszik.....
Zoli32 te gondolom, akkor nála fogsz kajálni....
Basszus jó , hogy megkérdeztem. Odaállítok áprilisba Kicsit vicces lett volna. Se cimbik se bogrács se ital se semmi
Na de ez még odébb van.
Hívtalak pár hete de nem vetted fel, mégpedig azért h. érdekel e még a láncszettem + lesz egy füstölésre szán conti race attack -om Ha kell megoldjuk okosba
Tegnap ilyen volt ni:

Kocsmárosnak szóljál, hogy kártérítést kell fizetnie.
Elb@sza a gumi pénzed a hüjjjjjjjje zárórájával.
Vendégszeretetünk határtalan, ezért én azt javaslom, hogy legyen 3 napos.....tudom, hogy nem mindenki tudja majd elintézni a 3 napot, de aki igen az próbálja meg.....

AKKOR 3 NAPOS LESZ A BULI!
Hazaértem tegnap.....jaja....

Nagyon jó időben motoroztam hazafelé.....kb. 21-22 fok volt....
Otthon minden rendben....szóltam szüleimnek, hogy a szomszédokat készítsék fel idegileg és szerezzenek be nyugtatót nekik....
Helyi kocsmák rendben vannak.....szombaton tesztelve voltak, majd félrészegen nyertem pókeren 7 rongyot kb. 1 óra alatt, azután záróra volt.....pedig még 2 óra és megvan a 18.000ezres szervíz ára is és az új gummáé......
Mind a kettőnek van előnye:
2 nap = legközelebb is haza mehetsz, nem leszel közellenség.
3 nap = van idő kijózanodni, megismerni egymást.

Bocsájsd szavazásra a kérdésedet!
Bátraké a szerencse.

Az út minősége valóban nem híres , nekünk ez jutott.

Szabályokat a végletegig betartjuk.

Máshogy nem szabad.
Csinálunk akkorra is.....mit nekünk még egy bulit csinálni.....