Hali srácok! Tutis! Ha már olajcseréről van szó, nekem is most lesz esedékes,mivel közeleg a 18 ezres szerviz! A láncszett már a szekrényemben pihen,de még az olajat meg kell vennem! Ajánlottad anno a Motul 300V 15V-50-es-t! Erre voltam eddig ráállva,de a szerelőm azt mondja az túl sűrű olaj a speedekbe. Azt mondja ezekbe a 40-es a jó és bár elmegy az 50-el is de mivel ezek a mocik elég pörgősek és az 50-es sűrű bele,így élettartalmilag nem a legjobb választás. Motulnál maradnék,de lehet akkor a 40-est teszem bele inkább! Mit gondolsz/ gondoltok?
Vettem egy GSXR600 K9 -est. 1000-es szervízre mennék, és a szervízbe Castrolt szeretnének bele tenni, de mivel nekem is volt dolgom vele inkább nem. Mit javasoltok?
Annyit tudni kell hogy bárkinek szívesen rendelek, midnen megkezdett 10ezer ft után 1000 ft-os tiszteletdíjért Azaz a vételárra rájön még 1 ezres, de még így is nagyon megéri kintről rendelgetni
több darabnál fennáll a kereskedelmi mennyiség veszélye.. De pl amit én linkeltem neked ott free shipping van, tehát a nullát szívesen megfelezzük még bárkivel
Remélem segítettem.
Vettem egy GSXR600 K9 -est. 1000-es szervízre mennék, és a szervízbe Castrolt szeretnének bele tenni, de mivel nekem is volt dolgom vele inkább nem. Mit javasoltok?
Meg én bármit lerendelek ha kell, Ti pénzetek nem az enyém