Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jössz Kunmadárra elissa? aki az összes pénzünket elissza
na ugye...te Pimasz
Hali srácok! Tutis! Ha már olajcseréről van szó, nekem is most lesz esedékes,mivel közeleg a 18 ezres szerviz! A láncszett már a szekrényemben pihen,de még az olajat meg kell vennem! Ajánlottad anno a Motul 300V 15V-50-es-t! Erre voltam eddig ráállva,de a szerelőm azt mondja az túl sűrű olaj a speedekbe. Azt mondja ezekbe a 40-es a jó és bár elmegy az 50-el is de mivel ezek a mocik elég pörgősek és az 50-es sűrű bele,így élettartalmilag nem a legjobb választás. Motulnál maradnék,de lehet akkor a 40-est teszem bele inkább! Mit gondolsz/ gondoltok?
Ha te elégedett vagy akkor biztos jó
Kikért vélemények alapján ez mellett döntöttem, és nm csalódtam, árban is megfelelt, a Motul drágább volt. Meg vagyok vele elégedve
Árulóóóóóó, ez hondás Cucc
Nkm ez van benne
Fuchs
Fusch Silkolene Pro Race 15w-50
Vagy repsol,valvoline,ipone,Q8,BP,shell,stb.........

Remélem segítettem.
Motul vagy fuchs
Sziasztok!

Vettem egy GSXR600 K9 -est. 1000-es szervízre mennék, és a szervízbe Castrolt szeretnének bele tenni, de mivel nekem is volt dolgom vele inkább nem. Mit javasoltok?
Eltüntetek?
Nekem meg a füstszínű amit dobtam képet szóval ez
Na tutis, ilyen kell. Egyelőre csak mond meg, hogy mennyié lehet ellopni.
Nekem csont olyan kell, mint Gyuláé, csak kékben
Annyit tudni kell hogy bárkinek szívesen rendelek, midnen megkezdett 10ezer ft után 1000 ft-os tiszteletdíjért Azaz a vételárra rájön még 1 ezres, de még így is nagyon megéri kintről rendelgetni
Vagy valami ilyesmi kék
Akkor ott keress nekem füstszínűt amit ingyen kihoznak:D
több darabnál fennáll a kereskedelmi mennyiség veszélye.. De pl amit én linkeltem neked ott free shipping van, tehát a nullát szívesen megfelezzük még bárkivel
Ha valaki rendel akkor, és feleződik a szállítási díj vagy nem?
oks, nekem mindegy mit kell rendelnem Szóljatok majd ha esedékes.
Itt a kép ez a füstszínű amit belinkeltem
szépen tanul de neáélam nem jelenik meg kép lehet a munkahelyi korlátozások miatt?
Meg én bármit lerendelek ha kell, Ti pénzetek nem az enyém
Képet tudsz lőni?