Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben a hónapban 1 teljes napot dolgoztam. Viszont az ólin bejött.
Szia Bicaj!
Arra gondolt, hogy jól összekuporodik, és... Na innen tudod te
Kutya hoz neked 10W-40et 2 500 Ft/ liter, 15W-50 Pro Race-t 3 500 Ft/liter értékben. HipFlo olajszűrő ugyanúgy nála 1 612 Ft/darab
A niggerek dolgoznak, de neked ezt nem kell bemutatnom.
Látom majd meg szakadsz az olasz munkatempóban.
buzi
kööp XD
Maga nincs megsértődve véletlenül? Amúgy meg nem mindegy? Menőzni itt is ugyan olyan jó.
Ez nem Suzuki topik?
Én csalódtam bennük amikor fordítva tették fel a fém fékcsövet, úgy kellett szólnom.
Nézz rá.Ha nem tökfehér akkor csere.
Merszen lesznek kint, be van rendelve
sztetek fullgas ba menynire lehet bizni? mármint hogy még ha nincs is beirva a szerivzkönyvbe, kicserélték e a légszürőt?
Nem tudom de nálam alap hogymiden olajcserénél olajszűrőt is cseréltetek, 1500 Ft egy olajszűrő, nem sajnálom a motortól..
Sajnálod azt6 az 1300-at szűrőre?
Na így már értem....
Én minden 2. olajcserénél cseréltetek olajszűrőt, gyertyát 12.000 -ként, és légszűrőt is, bár azt lehet, hogy leviszem 10.000 -re mert az utolsó párezer km -en elég falánk lett és volt, hogy tankolásonként 30-50 km -ert vesztettem a koszos szűrő miatt. Most tiszta a szűrő, és hajtva a gépet sem eszik többet 7,5-8,0 liternél 100-on
Bár azért sakkozni kell rendesen, hogy tartalékkal együtt 200 km -et elmenjek 1 tank benzinnel...
nekem is fog maradni 5 deci.. tömény ...i
igazábol nem alátámasztották, hanem egy nagymama mellére akasztották fel az érveket.. és őt támasztották alá f**al
Most jóidő van, ilyenkor napolaj kell.....!
3 deci 5100 am még van.nem kő?
én ma vettem egy szűrőt is, mert tuggya a tököm hogy elötte tényleg lecserélték e. a légszűrőt is beiktatom majd mostanába
Olajszűrő is 6k a légyszűrő az 12 meg a gyertya.
az lesz. a castrol 1500 al huzosabb, és ahogy tutis véleménykedett róla nem teszem bele. ez tökéletes lesz nékem. igazábol az a lényeg hogy hétvégén tuggyak már menni, és ne a 2 éves olajjal :S