Jaaaaa és még annyit, hogy vannak barátosnéi a nővéremnek, csak nem hiszem, hogy ott lesznek.... , bár ki tudja..... Egy ilyen ping-pong asztal hátú srácot, mint Don Serrano lehet megnéznek maguknak.....
Ez egy nagyon jó hír, mert akkor nálad össze lehet írtatni a tömény piákat, ki mit szeretne inni....
Én úgy gondoltam, hogy csak a töményet vinnénk, mivel 2 üveg táskába elrakás senkinek nem okozhat problémát....üdítőt, meg sört a lenti Puniba.....akarom mondani Penny-be is meg tudjuk venni...sőt már Faterral megvetetem előző nap, amit kérünk....
Már csak azt kell megbeszélni, hogy mindenki a számára ízlő, megfelelő töményt veszi, vagy megy így piálósoknak közösbe?
Ugyanis gondolom nem mindenki egy fajta piát szeret, mert azt nem hiszem, hogy ebben mindenki megegyezik....
Az ilyenről halványan írjál, nehogy Zoli észrevegye!
Ez egy nagyon jó hír, mert akkor nálad össze lehet írtatni a tömény piákat, ki mit szeretne inni....
Én úgy gondoltam, hogy csak a töményet vinnénk, mivel 2 üveg táskába elrakás senkinek nem okozhat problémát....üdítőt, meg sört a lenti Puniba.....akarom mondani Penny-be is meg tudjuk venni...sőt már Faterral megvetetem előző nap, amit kérünk....
Már csak azt kell megbeszélni, hogy mindenki a számára ízlő, megfelelő töményt veszi, vagy megy így piálósoknak közösbe?
Ugyanis gondolom nem mindenki egy fajta piát szeret, mert azt nem hiszem, hogy ebben mindenki megegyezik....
Most nem rég létesítettem vele kapcsolatot.
Valóban tudok segíteni.
Nővérednek nincs véletlenül, még 8-10 korban hasonszörű barátosnéja
Akik szeretik a motorosnak álcázott mönedzsereköt?
Ahogy kérted, javaslat:
Előétel: szelephézag hidegen (vegák is fogyaszthatják )
Leves: fokhagymás fékolaj leves gazdagon
Főétel: leömlőn sült vaddisznógerinc akrapovic módra
Deszert: gumirozott brembogaluska áfonyás motul lekváral
Még előtted az egész élet.
Majd legközelebb velünk tartasz.
Azt beszélik, lesz egy szlovák kirándulás 577-es felé , valamikor még az idén.
Zoli32-t elcsaljuk túravezetőnek.
De
Jó éjszakát!
Még ébren te is?