Az én cangám már otthonról csak a gumisig fog gurulni!
Illetve neeeem, mert ha holnap jó idő lesz, akkor kigurulok a népligethez a nagy placcra vandálkodni vele....
Eljött az idő, amikor nem kell kímélni a gummát....
FÖLD hívja Gixerpetit!....FÖLD hívja Gixerpetit!...
Gondolom tegnap óta már "nem a földön jársz" Tesó....hanem az egekbe repített az extázis.....GECCI JÓ DROGOK EZEK A GIXEREK....
Áll még tegnap óta folyamatosan a cerkád?
Nem érnél rá hónap elvinni minket Don Serránóval mánorra? Közben meg megdumálnátok, hogy melyikőtök cerkáját fújjja nagyobra a Gixer 750 stiften.....
Még én is tolok bele majd egy ezrest, de azt már pörgő kerékkel és csikorgások közepette....
Gixerpeti vette észre tegnap amikor indultunk visszafelé.....szóval egy 170km-t úgymond én is mentem így....
Szia Fostos Hitvány 750 -es Szartalicskás!
Szép a motorod , csak vigyázz mert nagyon törik...
A gumit meg cseréld le valami versenyabroncsra, mert ezzel ugyan elmegy a motorod, de az élvezet amit nyújthat azt nem tudja a BT016, legalábbis ilyen időben nem (+30 Celsiusban már lehet... )
Vannak fasza pályázott gumik...csak szóltam...
Nincs telószámod amin el lehetne érni, mert akkor én is tudnám intézni a holnapom.
http://www.sportmotor.hu/motor...
34348-as Doki irománya...
Gumi megvan, sajnos még a motorkán. Ha holnap jó idő lesz inkább gyere el érte.
Illetve neeeem, mert ha holnap jó idő lesz, akkor kigurulok a népligethez a nagy placcra vandálkodni vele....
Eljött az idő, amikor nem kell kímélni a gummát....
Domino! Ugye megvan még a nekem ígért gummád....
Gondolom tegnap óta már "nem a földön jársz" Tesó....hanem az egekbe repített az extázis.....GECCI JÓ DROGOK EZEK A GIXEREK....
Áll még tegnap óta folyamatosan a cerkád?
Nem érnél rá hónap elvinni minket Don Serránóval mánorra? Közben meg megdumálnátok, hogy melyikőtök cerkáját fújjja nagyobra a Gixer 750 stiften.....
Azért, mert úgy járnék, mint te a tekerős cangáddal?
Bréko-Bréko...S.O.S. bazzzzzzeeee S.O.S. ....
Ha itt leszel vételközelben, akkor kiagyalhatnánk, hogy mivel és mikor megyünk holnap monorra?
Maga a Menáger ÚR...gyors egy öteletet összedobni....
Még én is tolok bele majd egy ezrest, de azt már pörgő kerékkel és csikorgások közepette....
Gixerpeti vette észre tegnap amikor indultunk visszafelé.....szóval egy 170km-t úgymond én is mentem így....
Szép a motorod , csak vigyázz mert nagyon törik...
A gumit meg cseréld le valami versenyabroncsra, mert ezzel ugyan elmegy a motorod, de az élvezet amit nyújthat azt nem tudja a BT016, legalábbis ilyen időben nem (+30 Celsiusban már lehet... )
Vannak fasza pályázott gumik...csak szóltam...
Puding vagy, én ilyen gumival még toltam egy ezrest régebben.
Volt is érte lebaszás a szervízben... , , ,