Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Other item infoItem number: 250604090098
Item location: default, default, Hong Kong
Ships to: Worldwide
Payments: PayPal See details
History: 2 sold

Tanul a fegyverhordozó, igaz?
Jaaaaa
Ha kinézel egy dolgot az e-bay-en és nem működik a linkelés, minden dolgognak vagy egy ITEM NUMBER száma, az alapján meg lehet találni.
Magyarul?
Jaaaaa
Kékben van ugyanilyen?
item numbert dobj.
Error occurred: 404 - not found
Apache Server at: d1078075.mydomainwebhost.com

Na, arról beszélek, amit először belinkeltél, tudod báttya
Vagyis ez
Amit linkeltél
be se jön.....
ez ilyen kékes plexi?
kéket vagy füstszínűt keress a srácnál akitől rendeltél és megnézem....
Plexi FÖLÖTT nézet ki, így a helyes.
Figyi, akárhogy behajosz mögé úgyis a plexi mögött nézel ki, nekem volt sötét plexim fent és semmi gáz nem volt vele, én csakis a kamera miatt cseréltem le.. De szólj bármi kell, el tudom intézni. Mondjuk inkább a top rated sellerektől érdemes rendelgetni..
Tutis.
Összeszedem a lét, azt egy plexit majd rendelek tőled!
Pedig te nem is száguldozol!
Énis világosat néztem mert amikor behasalsz mögé akkor jó ha kilátsz a plexin szóval semmiképen sem rendelnék sötétet füstszínűn vagy kékben gondolkodok...
ez nem testzik?
sráctól most rendeltem 2 dolgot is, szóval ha megjön akkor elvileg bejáratott emberke lesz. Ha kell szólj és le tudom Neked rendelni.
Ha kamerázik, akkor is vehet sötét plexit, csak akkor a kamerát a sisakra kell tenni!
tök mindegy honnan rendelsz mert mindegyik hong-kongból jön.
A sötét jól néz ki motoron, de azon nem nagyon látni át. Én azért vettem világosan mert kamerázok is. Ha nem kamerázol akkor végülis tökmindegy, ami tetszik.
Ez ilyen kékes, csak alul fekete? Olyasféle, mint tutisé?
Milyen ajánlasz amúgy gépre jó ez a füstszínű vagy másik jobb lenne? és mikor rendelsz legközelebb német ebay-n nem olcsóbb a szállítás?
árfolyamtól függően 7500-8500 ft között kézben van elméletieg