Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én az extraszűz olivára szavazok, az egészségesebb is
jah. mikor jössz haza nyáron?
vhogy igy vagyok vele en is csak ha tudja vki akkor meghallgatom okos ember mas........
az utca meg nem versenypalya de azert rendez rajta az ember 1 kis versenyt hamar meg van es ez a dolga
hát csak amig elindulok.. tudod nagygáz nagyfék
Há eszt hablatyolom én is.Full 15e ren használod mindíg mindenhol?
én meg azt veszem ami jó. csak 10 w 40 legyen azt csumag..
Affene.Szenilis kezd lenni a csóka.Bár még így is csípem a fejét.
Asszem mintha olyat halottam volna hogy a szint a versenykörülmények közti nagy hőterhelést jobban birja a fészint meg inkább utcára.Bár én mint túrapatkány mit is érthetek a nagyok dolgából.
Motul 5100 oszt csá.
Tutis gyere msnre ha vagy írj rám beszélni akarok veled
megnéztem. anynit ir hogy 10w 40. szint vagy full azt nem emliti az öreg.
Én a gépkönyvnek hinnék.
Csak jobban tudja Osamu bácsi és a sleppje.
multkor is ezen robbant ki a vita. ugyhogy előre is soryy honap végigjárok minden bótot, hol van ilyen olaj ami nekem kő, meg olajszűrő és akkor csatneki a floriol
nem vagyok 1 szak zseni ezert is hallgatok meg minden velemenyt,ugyhogy lokhetitek
van benne vmi amit mondasz amugy tobbet megyek mint 6 ezer
nem én nálam volt eddig, de ezt tudod te is. nálam meg fogja kapni a 6000et remélem 3 szor annyit is. nemtom hogy lehet. igaz hogy most október óta állt, de szevizkönyvbe 2008 as olajcsere dátum van.
komolyan kivancsi vagyok mit mond majd
Lehet hogy nemmmm.Én nem tudhatom.Betonkeverővel pöfögök.De ződebb az tuti.
sűrűn kell cserélni? 6000 km-enként. 1 év alatt nem jön össze a 6000 km? add el a motort, nincs rá szükséged A szintetikus olajok tűrésképessége jobb. Elég érdekes lehet az a szerelő aki azt mondja a félszinti a jobb, mivel a szintetikus olajak a csereperiódus végefelé is őrzik viszkozitásukat, míg a félszinti és ásványi olajok romlanak viszkozítás terén...
olaj nélkül az is beszarik a picsába
636.-os.
Kawa jobb.
nem szerzem meg ezt az örömöt neked
Szét fog esni.A váz elejénél kezdi és utána a csavarokig széthullik.Bezony.Még az idomok is leesnek.
jó nem suzuki. na. nem kell belekötni. ipone ra gondoltam.
Na ezt megkérdezem majd a szerelőmtől.
A floriol finomabb.Bár csak a napraforgós.A kukoricás az broáf.