Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atika a csoportképet is dobd már be!
Megyek aludni... .te is pihentessed a csuklódat, mert nem hagylak "C" módban közlekedni....
Foglak hívni, hogy mi a szitu...
Eriggyé pihenni nehogy megreccsenj holnap az úton..
Csiklódat izéééé csuklódat pihentesd, szükség lesz rá.....
Akkor holnap indulásra készen várok otthon és ha megérkeztek már csapathatunk is lefelé...
Anyának szóltam, hogy megyünk.....kaja készül....
Kár, hogy másik rokon nem tud gyünni...
És hol marad a motorozás?
Csak vigyük már el egy körre.....nem muszály felültetni sem....majd húzzuk....
Lesz itt fitnisssz akkor bakker....
Speed fejberugdossa kicsit
Az öreg Hamon Szarrágó bemaszatol neki párat...
Mink meg rúgjuk amíg liheg azt megegyengessük a maradék mocskos pofáját néhány könyökspeciális maflással
No ez már teccccik Tesó....
Ez kellene a köcsög buzijának...7 éve pereskedik nővéremmel a gyerekláthatáson, pedig nem is érdekli a kislánya.....
Megmondta, hogy őt csak az érdekli, hogy nővéremnek minél nyomorultabbá tegye az életét.....

Az ilyen ember nem ember.....szóval adhatunk a pofájának.....
Elnézünk oda is 18.-án Gixerszerenádot adni....
Lakcímet légyszi. Szeretnék annak az embernek a szeme közé rúgni. Hadd lám, mire mentem 13 és fél év aktív focival
Szeva Tesó!

Mordorban tud valaki ilyet sütni..... Jóapám mielőtt beállt a SÜNÖK táborába cukrász vagy mi a szösz volt.....
Méghozzá nem is akármilyen.....
Megkérem holnap, és süt neked egy "T" alakú cipót drága Testvérem....
Szerintem valami pitét is összedob, valami Gixereseknek való benzines öntettel.....
Meglátogathatnánk már Tesó, mert ráférne a nevelés.....
De ne 5percre.....nem szabad az ilyet elkapkodni....
Szeva Doki tesó!
Bír valaki felétek Mordorban jóféle házikenyeret sütni? Azt hallottam a zünnepelt szívesen zabálna olyantot....
Azt amelyik Mike Tysonnak hiszi magát, azt nem látogssssuk meg drágakomám? Beszélgetnék vele...csak 1 kicsit... 5 percet
Ja.Naná.Bugyikék.
Selyemharisnya
sztem nem nővéredre gondolt senki. de mind a két fasz megérdmelné hogy kapjanak a pofájukra. hüye geci az ilyen
Idióták.
Csinos, 31 éves lesz, egyedülálló, nem gazdag, de két gyönyörű gyermek édesanyja, akiknek mindkét GÖRÉNY APJUK lelépett....

Az egyik alapból egy tajparaszt buzi.....(csúnyán verte nővéremet) , amit még törlesztek majd vele..... csak akkor nem mondta meg tesóm....
A másik pedig meggondolta magát, hogy neki mégsem kell gyerek...
Ja és fiatal.
aztán meg szojon a helyi öregassznyok unokáinak hgoy van egy kis táncolásos munka estére
Csak ha csinos egyedülálló és gazdag.Ez utóbbi lehet mocskosul is.Leszek kitartott.
Marhapöri és grillezett húsok savanyúval friss kenyérrel és salátával (hogy a legelészőknek is jó legyen)
Na meg a helyi öregasszonyokkal süttess 1 valag mindenféle speciális süteményt....