Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Papa!

Juni. 18-19-20 lesz a Dínom-dánom időpontja... vagy csak 18-19....ezt még nem fixáltuk le, hogy 2 nap, vagy 3 nap....
Haza jöttél, Te elkóborólt Rossifan

Otthon minden faxa?
Család, csajok , stb.......
Udv mindenkinek.
Csinalhatnal akkor is bulit mikor otthon leszek nyaron ,persze nem az erkezesemre
Szevasz Báttya!
Mit is mondtál mikor lesz ez a dínom-dánom nálatok?
Csak h. úgy alakítsam a dolgokat idehaza...Hátha most el tudok menni.
Azért ha durva gyorshajtást csinálsz azokban kanyarokban akkor minden elismerésem
Egyébként nem volt baj,ugye?
Nem lesz az olyan rossz út,azért nagy előny hogy nem sózzák,bár így is megviseli minden tél
Ha újrahúznák mint Cseszneket sokan kijárnának oda(bár így csak a bátrak járnak oda )
Ja és állítólag hátprotektor mintázatú a háta, mert a póló alá mindig felveszi, hogy bukjanak rá a fííínom 20-as pipik.....mivel azt hiszik, hogy gyúrós háta van....
Szeva te Menáger!

Serrano valami új csóka itten, állítólag egy kék-fehér lábbal tekerős bringával nyomja (ezévtől már pótkerék nélkül ), valami hiper-super ragadós tömörgummával....
Nem is ismered?
Szega Don Kalev

Megnéztem a képet is és tegnap személyesen is ellenőriztem a pálya állapotát.
Még mindig nem volt az igazi.
Ja és annyi rendőr volt fent, mint égen a csillag.
Állítólag a mi érdekünk miatt.
Szerintem lüszi is van olyan jó
a képet tetszett látni?
győrieknél [21027] hsz-em.oldalsztenderig döntés ennek ellenére belefért.legközelebb hívlak
Itt mindenki megy

Csak Te szédelegsz Tolnától-Baranyáig!
Ki az a vén? serano

Valami new tag
Áki Mester

Dobogókő

Soha rosszabbat
Mi van itt?
Gondoltam, hogy a vén Serrano is benne van a buliban....
Az jó mert benevezünk rá az öreg berozsdásodott Hamon Serranoval tegnap megbeszéltük!
Holnap mennyünk! Gixerpetivel úgyis megyünk Orosházára....most onnan már az a pár ezer kilóméter semmiség....
Megéri Miko megyünk?
Szeeeeva Joe-Z!

Kimaradtam a mostani gurulásból....
No majd lesz alkalom még összecsapni a lovakat....
Faternak mondtam, hogy fórumtalira egy srácnak 80fokos töményt intézzen.....
No para Tesó....Speed, Te és én megyünk szarni amcsiba és hozunk egy raklapnyit.....
persze, én legaqlábbis kimegyek mindegyik merszre, persze csak jóidőben Remélem szerdán is elkerül minket az eső
Nekem megérne egy kis lóvét ez a rendszámbuzizás, mert bármilyen lassan közlekedel kint, akkor is belőnek, ha nem veszed észre...
Nem fogok kint közúton 90-el csigázni, ha viszont a 120-130-al belőnek, akkor az egy 100-as lesz bizti és az nem igazán jó dolog....
És ezt azért el lehet fasszán rejteni, mivel a kábeleket el lehet "rejteni" a rendszámmegvilágító ledek kábeljeként.... már mint a rendőrök elől....

Hasznos cucc bárki bármit is mond....nekem megérne 30ezret is biztos...
Bölcs gondolatok
Jó volt a tegnapi kis bringázás
Dinamikus túratempó volt, szépen jött mindenki!
Atikával azért csapattunk egy kötelezőt Dobogókőről lefelé kellett gépészkednem rendesen
kukis rajtad még behajtom a hungaroringezést! nyáron megüynk ugye?
Csak érdeklődöm!