Megvédi, az tény, csak nem mindegy, hogy a gyári idom, vagy a pálya idom védi meg! Ma elesett egy cíberés faszi, a plexije szétrepedt keresztbe, meg hosszába, az oldalsó idomok meg gatyául néztek ki. Na meg is jegyeztem tutisnak, hogy mire jó a pályaidom! Mondta is, hogy ebből tanuljak, itt az élő példa.
Az lehet, csak én azt nem élvezem, hogy amikor már érzem, hogy bírnám már egy pici fokkal is lejjebb dönteni a sportmotort, de nem merem, mert ha a gumma miatt elcsúszok, akkor:
1, Egy évig biztos nem tudom újjárakni a gépet (mégha pofátlanul occsó árakon kapok mindent),
2, Megölnek otthon.
Ne foss allitolag az idom vedi meg a motort.Amugy valszeg elsore az a gumi is tobbet tud mint te ugyhogy no para.En ha lesz idom hetkozben valamikor a napos majusban.
Kíváncsi leszek a ZX-7RR-re! Csak a Bridgestone miatt fosok egy kicsit...
Mikor gyüsz majd e'?
Ja, és faszomat a mai bringaversenybe... 19 éve itt élek Dabason, és ma fordult elő az, hogy nem találtam ki KisTuninggal Dabasról! Végülis sikerült a kitörés az ötös főútvonal szembesávjában! Még a villódzó rendőrautó is utánam gyütt, miközbe Gyulának integettem!
Van ötezer alkalom még, hogy csapassak, hsizen itt van ez a kóceráj 5 kilóméterre! Majd unokabátyámmal, Orbival felmegyek egyszer, valamelyik nap. Majd ő osztja az észt, én meg elesek
Voltam Kakucson, de nem mentem fel a pályára. A Bridgestone nekem nem sok biztonságérzetet ad, szóval ejtem. Majd Dunloppal!
No meg le vagyok égve anyagilag... A munka is nagyon nehezen indul be... Ha megindul teljes erejéből a szezon, akkor majd felmegyek rá!
Az lehet, csak én azt nem élvezem, hogy amikor már érzem, hogy bírnám már egy pici fokkal is lejjebb dönteni a sportmotort, de nem merem, mert ha a gumma miatt elcsúszok, akkor:
1, Egy évig biztos nem tudom újjárakni a gépet (mégha pofátlanul occsó árakon kapok mindent),
2, Megölnek otthon.