Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvédi, az tény, csak nem mindegy, hogy a gyári idom, vagy a pálya idom védi meg! Ma elesett egy cíberés faszi, a plexije szétrepedt keresztbe, meg hosszába, az oldalsó idomok meg gatyául néztek ki. Na meg is jegyeztem tutisnak, hogy mire jó a pályaidom! Mondta is, hogy ebből tanuljak, itt az élő példa.

Az lehet, csak én azt nem élvezem, hogy amikor már érzem, hogy bírnám már egy pici fokkal is lejjebb dönteni a sportmotort, de nem merem, mert ha a gumma miatt elcsúszok, akkor:
1, Egy évig biztos nem tudom újjárakni a gépet (mégha pofátlanul occsó árakon kapok mindent),
2, Megölnek otthon.
Ne foss allitolag az idom vedi meg a motort.Amugy valszeg elsore az a gumi is tobbet tud mint te ugyhogy no para.En ha lesz idom hetkozben valamikor a napos majusban.
Kíváncsi leszek a ZX-7RR-re! Csak a Bridgestone miatt fosok egy kicsit...
Mikor gyüsz majd e'?

Ja, és faszomat a mai bringaversenybe... 19 éve itt élek Dabason, és ma fordult elő az, hogy nem találtam ki KisTuninggal Dabasról! Végülis sikerült a kitörés az ötös főútvonal szembesávjában! Még a villódzó rendőrautó is utánam gyütt, miközbe Gyulának integettem!
A kergetőzés az jó.Valaki mennyen előre és megpróbálod elkapni.
Én majd máskor.Most nedveket cseréltem.
Van ötezer alkalom még, hogy csapassak, hsizen itt van ez a kóceráj 5 kilóméterre! Majd unokabátyámmal, Orbival felmegyek egyszer, valamelyik nap. Majd ő osztja az észt, én meg elesek
Bakker.Pedig aszittem csapatsz ha már ott vagy..
Jóféle buksza
Voltam Kakucson, de nem mentem fel a pályára. A Bridgestone nekem nem sok biztonságérzetet ad, szóval ejtem. Majd Dunloppal!
No meg le vagyok égve anyagilag... A munka is nagyon nehezen indul be... Ha megindul teljes erejéből a szezon, akkor majd felmegyek rá!
Az utsó képen, tutis mögött nem az a srác dönget, aki eltaknyolt a Hondával?
Hagytad volna otthon a rendszámot...
mai képek/videók link
Gyorskezű!

Valószinűleg csatlakozunk hozzátok holnap a fehér kawás lánnyal
12:30-at megcéloztuk...
már akartam is kérdezni, hogy nem egy csajszi ment a fehér kawáwal
azaz
ok csak kérdeztem
A Kawás csaj a Zsófi, ő róla meséltem nektek a múltkor! Holnap együtt megyek vele gurulni délután!
ottazegykeró
S.O.S! Én is csatlakozhatnék hozzátok? Akivel mentem volna nem tud jönni.
de tényleg,nekem is jobban fekszik arra
Öcskös (speedbike) !
Te is voltál kukucson mentél te is remélem......veretted neki?
gondoltam amúgy hogy arról maradok le. sebaj majd legközelebb csak balosokat megyek, az amúgy is sokkal jobban megy
Tutis!
Az utolsó fél óra balos kör volt.
Vald be hogy jobb volt nálad és nem bírtad lehagyni