Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezekből mentsd le amin te vagy. Sajnos több nincs
Na lépek.
Szasztok
letört a rendszámom és ideges lettem, nem volt kedvem felmenni. Nemsokára feltöltök egy vidit azon rajta vagy. A kawás csajt direkt vettem pár kör erejéig, szépen ment.
köszönjük ügyesen mentél
amelyik képeken rajta vagyok megtennéd hogy átküldöd mailemre ?
kistuning5@citromail.hu
köszönöm
megérkeztem még kicsit melóztam a telephelyen de 19re itthon voltam. képeket még nem néztem meg a sajátokat. Gyula nagyon jó képeket csináltál köszi jó kis nap volt. Hulla fáradt vagyok
Tutis ha videón rajta vagyok vmeiken szólnál ? szívesen megnézném más szemszögből is hogyan bénázok. Nap végére egész jól ment már :) fehér kawás csajjal meg a zöld 600as kawával jókat meccseltünk amúgy hogy hogy elmentettek 6óra előtt ? még volt hátra 1 menet
Jó ST-t gixxer banda
Van egy pár képem számotokra.Nem a legjobb minőség,de gsxr
Oksa! Ott leszek időben!
Oksa akkor biztos készült a az aprópénzekről is 1 pár vidi
most konvertálom a vidiket. Rájöttem miért kapcsolt merült le olyan hamar a kamera. Kakucs felé 29x bekapcsolt a táskában éskészített pár felvételt Szóval mire kiértünk addigra félig le is merítettem. De esküszöm meg vagyok lepődve a minőségen, totál élvezhető. 2 hosszabb vidit csinált meg egy rövidet, átkonvertálom és megnézem milyen lett, szerintem a második vidit fel is töltöm.
Sziasztok Kakucsi Versenyzők!
Azt láttam énis hogy letört de skacok is mondták vidi milyen lett? feldobhatnád majd vagy ha nem akkor nekem elküldhetnéd e-mailbe
Szia!
Nyugodtan.
A támpont már megvan, ha 12.30-at megcélozzátok akkor nagy baj már nem lehet.
Na én is hazaértem. Jó volt a mai nap. Negatívumok: csak jobbost lehetett menni, letört a rendszámtáblám tartója és hazafele fel kellett szigetelőszallagozni. A többi dolog meg pozitív volt
Én még nem pályáztam és nem akkor megyek fel elsőnek amikor super motortól kezdve mindenki fent van majd 1* amikor üres lesz felmek
Rendicsek!
Boccs, de közben beszart az internet, és kétszer küldte el.
Sziasztok!
Űdv gyorskezű! Bár még nem jártam erre felé,de ami késik,nem múlik!Érdeklődnék hogy így " ismeretlenűl" csatlakozhatnék-e a holnapi gurulásotokhoz ?
Sziasztok!
Űdv gyorskezű! Bár még nem jártam erre felé,de ami késik,nem múlik!Érdeklődnék hogy így " ismeretlenűl" csatlakozhatnék-e a holnapi gurulásotokhoz ?
ááá... holnap Kakucs lesz a program
Holnap délután mi is megyünk Dobogókőre! Meg Visegrádra is elnézünk! Majd figyelem a motorod!
a pályára nem mentél fel
Hazaértem kakucsi motorozásról nesztek nektek pár kép
milyen rendszámtartód van neked?
Előkészíti a júniusi rendezvényt.

Doki aztán tegyél ki rendesen Ecsegcitylandareatrackandfield-ért.