Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nosmális helyről használt racsingos gumi nem sok píz.De a mostani sport-túra gumik is lényegesen többet tudnak mint az átlagos rider.
Én pl eccer tudtam zavarba hozni a race attackot.Egy lefelé jövet kettesben picit megcsóválta magát.monnyuk sornéggyel csak aszondta volna hogy vuúúúúúú és megy tovább.
Inkább a gond ott volt hogy nem mertem jobban ledönteni/kevés volt a sebesség amit bevállaltam volna.
Szia,
Pénteken elég csúnyán eltaknyoltam biciklivel , aztán inkább nem mentem. Remélem a jövő héten nem jön közbe semmi.

d

From:
To:
Sent: Sun, April 18, 2010 2:19:00 PM
Subject: Emelőszemek, és pólók.

Szia Domino!

Hogyhogy nem jöttél szombaton?
Ha már Kakucs miért maradna el a gixeres kép van itt elég
Biciklivel?
Mondtam hogy az a szerkezet életveszélyes.Kár volt kitalálni.
Nekem is Bár a robogómon nincs már majrécsík, tegnap este eltüntettem Képeket majd felteszem, hoygha megkapom őket
Én is,én is.Jövő hét vasárnap megyünk fejlődni.
Elesett biciklivel. Jövőhéten jön, ha nem jön közbe semmi.
jaja

inkább van széles majrécsíkom, mint egy motorral kevesebb itthon... rólam meg nem is beszélve
Mi van domino haverunkkal na meg persze a fórumos pólókkal?
csumag. laca te gyógyulj, többieknek meg grat kakucshoz, aki meg nem volt ott annak meg azé mer gixere van. a zolinak meg azé mert azé. csak hogy ma se maradjon el a gixeres kép a napi forumozásból
Olyan dolog ez, mint a cíbere-ezresen tesztelték az ABS-t:
- Húzzd be tökig papa!
- Há' hülye vagy? Fejreállok!
- Húzd csak be!
(Behúzza)
- Jéé, tényleg mükszik!

Lényegében guminál másképp kell hozzáállni. Egyszer túlvállalja magát az ember, könnyen sírás lehet a vége.
idővel csak sikerül
A vibrációt nem szokja birni a felvétel.Hangja is picit kevés.De azé nagyon jó ár/érték arány.
Nehéz lesz.
Jó árban van, 4 körül lehet meghozni amúgy... nekem is uanilyen van...
Lakihegy falu!
Ahoj!

Nagyon ott volt, van hová fejlődni...meg ugye el kéne hinnem, hogy a gumi fog
Mi meg szerintem tutisék is városban laknak
Hovahova, innnen fel a városból a falutokba
Milyen faluba jössz te fel ? XDXD
Remélem én is. Már én is ezen agyalok h vmi kis fórumtalit összehozni.
Nyáron megyek fel a faluba Tutisékhoz Majd akkor talizunk lehet.
Szevasz Cimbi!
Fain volt a kanyarvadászat
Még többet majd legközelebb!
Még az odébb van de majd remélem nyár folyamán még gurulunk együtt is amikor tutis megint ellátogat felénk
Jaja. Napról-napra jobban vagyok. Próbálok erősödni. Alig várom h újra a motorozhassak.