hagyjátok a renszámbuzizást a francba, kicsit figyelmesebben és lassabban utcán, akkor talán kevesebb lesz a bünti is.. Helyette inkább menjetek pályára száguldani, sokkal jobb érzés..
láttam ilyet a csi be. ez áram hatására változó üveg. kap egy kis feszkót és valami részecskék miatt fehér lesz. amcsiba vc üveg ilyen. becsukod az ajtót, zárod az áramkört, elfehérdik. kinyitod megszakad, átlátszó lesz az üvegfal
Asszem már kiengedték a korházból, mivel nem sérült súlyosan hála az égnek...
Nagyon kicsi volt a tempó, mivel 2-ig nem lehetett látni úgy esett....kb. 40-50-el csapódott bele hátulról, de előtte fékezett is....
Lába sérült és könyöke enyhén, a válla kicsit súlyosabban, és agyrázkódás, de ezen felül semmi más....
A motor a bal oldalán landolt és csúszott, valamint a futómű eleje sérült....helyre lehet hozni....
Sajnálom is, hogy kihagytam ezt a kis mókázást, viszont az fontosabb nekem, hogy a szüleimmel és a családommal töltsek 4 napot havonta 1szer, ami nagyon ritka, mert kevés a szabadnap....
De a következőn ott szeretnék lenni....
Megérkeztem Ecsegcityről és már előkészítettem a terepet a fórumtalira....
Lehetünk nálam a lakásnál (nagy udvar), illetve a Berettyó folyó melletti kis vikkendházunkban is, de lehet ott nem férünk el rendesen...
A bográcsban főzést Faterom barátja elvállalja, ha lehet, mert nagy mester és nagyon jól főzöget ilyeneket....majd csak ki kell találni, hogy mit főzessünk vele...
Az alapanyagot megveszi ő, mi meg majd közösen rendezzük vele...
A motoroknak tágas a hely az udvaron nálam és a szüleimnél egyaránt...
Már csak a jó idő kell...a hangulatot meg mi megoldjuk...
Most hétvégén ismét egy 500km ment a Gixerbe, így lassan itt a 18.000-es szervíz, úgyhogy be is kell rendelnem 3liti olajat és olajszűrőt....
Jó idő volt és hála az égnek nem áztam el lefelé menet sem, de majdnem sikerült.....
Viszont délután barátomtól jövet szakadó esőben jöttem és pont egy lány motros ismerősöm motorbalesetéhez érkeztem....
Telibevágott hátulról egy Astrát, ami vészfékezett őzek miatt....én ott szoktam a gépet meghajtani....
Hála az égnek megúszta a lány, és csak a térde, könyöke, és a válla sérült és agyrázkódás......kb 40-szer megkérdezte egymás után, amég kiértek a mentősök, hogy mi történt, ő volt-e a hibás, és hogy hol vagyunk....
DE JÓ MOTOROSHOZ HÍVEN A 2.KÉRDÉSE AZ VOLT, HOGY MI VAN A MOTORRAL? MENNYIRE SÉRÜLT?
A mentők érkezéséig ott fogtam a kezét, mert láttam rajta, hogy nagyon megíjedt....
Elvitték a mentősök és másnap értesültem, hogy jól van, de a kulcscsont az jobban sérült..... (NEM PROTIS RUHÁJA VOLT)
Csavarboltban vettem 12-est, és méretre vágattam illetve menetet is csináltattam rá. Aszem volt 10-ben is de az nagyon drága volt így egy árából kijött a kettő gyavar.
Ezt elfelejtettem jelezni...
Azé egy rendszámtáblára való cucc csak nem lehet oly drága.
Ja, és hála Istennek, hoyg a csajnak (és a gépnek) nagy baja nem esett
Utánad szabadon: Madmaxné
Nagyon kicsi volt a tempó, mivel 2-ig nem lehetett látni úgy esett....kb. 40-50-el csapódott bele hátulról, de előtte fékezett is....
Lába sérült és könyöke enyhén, a válla kicsit súlyosabban, és agyrázkódás, de ezen felül semmi más....
A motor a bal oldalán landolt és csúszott, valamint a futómű eleje sérült....helyre lehet hozni....
De a következőn ott szeretnék lenni....
Megérkeztem Ecsegcityről és már előkészítettem a terepet a fórumtalira....
Lehetünk nálam a lakásnál (nagy udvar), illetve a Berettyó folyó melletti kis vikkendházunkban is, de lehet ott nem férünk el rendesen...
A bográcsban főzést Faterom barátja elvállalja, ha lehet, mert nagy mester és nagyon jól főzöget ilyeneket....majd csak ki kell találni, hogy mit főzessünk vele...
Az alapanyagot megveszi ő, mi meg majd közösen rendezzük vele...
A motoroknak tágas a hely az udvaron nálam és a szüleimnél egyaránt...
Már csak a jó idő kell...a hangulatot meg mi megoldjuk...
Most hétvégén ismét egy 500km ment a Gixerbe, így lassan itt a 18.000-es szervíz, úgyhogy be is kell rendelnem 3liti olajat és olajszűrőt....
Jó idő volt és hála az égnek nem áztam el lefelé menet sem, de majdnem sikerült.....
Viszont délután barátomtól jövet szakadó esőben jöttem és pont egy lány motros ismerősöm motorbalesetéhez érkeztem....
Telibevágott hátulról egy Astrát, ami vészfékezett őzek miatt....én ott szoktam a gépet meghajtani....
Hála az égnek megúszta a lány, és csak a térde, könyöke, és a válla sérült és agyrázkódás......kb 40-szer megkérdezte egymás után, amég kiértek a mentősök, hogy mi történt, ő volt-e a hibás, és hogy hol vagyunk....
DE JÓ MOTOROSHOZ HÍVEN A 2.KÉRDÉSE AZ VOLT, HOGY MI VAN A MOTORRAL? MENNYIRE SÉRÜLT?
A mentők érkezéséig ott fogtam a kezét, mert láttam rajta, hogy nagyon megíjedt....
Elvitték a mentősök és másnap értesültem, hogy jól van, de a kulcscsont az jobban sérült..... (NEM PROTIS RUHÁJA VOLT)
MA NAGYON SZAR AZ IDŐ.....
Ezt elfelejtettem jelezni...
Te hol vettél bukógombához csavart? Mert én az életbe nem találok sehol imbuszos sűrűmenetű csavart.
Gondolom a motorra úgysem mer felűlni.
Most már ne zavarjatok, mert már az előbb is elaludtam a 2/a-n 274 km/h-nál.