na srácok tartok egy kis élmény beszámolót. tegnap volt a tavaszi zsongás. hatalmasat verettünk, mentükn 170 km.t tegnap. istenkirály emgaroyal übercsászár volt
s.o.s neked is
Nem tudom ismerős vagy e itt a környéken?
Pici segítség, hátha:
Bp. III. ker. /11-es út - Szentendrei út/
Árpád híd felöl ha jösz /legbelső sávban gyere a felüljáró felé, ez pont a 11-es útra visz / - ez útán a második lámpás kereszteződésnél balra: Bogdáni út - Szentendrei út sarok /agip kút/, már meg is érkeztél .
Ez a kút Baumax árúház előtt van, busz végállomás mellet.
Az út /szentendrei/ túloldalán is van még két benzin kút /omv és agip/, de nekünk nem ezek kellenek.
Jó utat, biztos ide találsz.
Gondolom oda találtok .
Egy kis itiner: Bogdáni út - Szentendrei út sarok /agip kút/,
Az út /szentendrei/ túloldalán is van még két benzin kút /omv és agip/, de nekünk nem ezek kellenek.
Amúgy gondoltam erre. Valami pályagépet kéne venni, minél occsóbbért. Mondjuk egy K1-es hatszázast, ami tele van pár földi jóval. Aztán...
...Aztán nesze neked Orbi testvér, le leszel hagyva!
Szerezz egy olcso gepet.Ma felultem egy zxr 750-re amugy eleg broaf volt kinezetre is meg az az ulespoz.Namindegy 370e volt vizga nekul.Ha lenne enyim mar azt hajkurasznam kakucson.Na mindegy ott lesz meg ez jo darabig meg alkudom is meg nyerek a tombolan osz jolesz kakucsra.
Gondolom hogy fárasztó lehet reggel 10-től 6-ig pályázni
Nagyon kidöglöttem, reggel 10 től...
alig birok mozogni...
És hol vetted?
Faisst
nem
- Mennyi volt a kamera?
- Hol vetted?
- Memóriakártya jár hozzá?
12:00 kor indulunk
s.o.s neked is
Nem tudom ismerős vagy e itt a környéken?
Pici segítség, hátha:
Bp. III. ker. /11-es út - Szentendrei út/
Árpád híd felöl ha jösz /legbelső sávban gyere a felüljáró felé, ez pont a 11-es útra visz / - ez útán a második lámpás kereszteződésnél balra: Bogdáni út - Szentendrei út sarok /agip kút/, már meg is érkeztél .
Jó utat, biztos ide találsz.
Gondolom oda találtok .
Egy kis itiner: Bogdáni út - Szentendrei út sarok /agip kút/,
Akkor lassan öltözök.
Mindjárt dél múlt 30 percel.
Amúgy gondoltam erre. Valami pályagépet kéne venni, minél occsóbbért. Mondjuk egy K1-es hatszázast, ami tele van pár földi jóval. Aztán...
...Aztán nesze neked Orbi testvér, le leszel hagyva!