Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uram

A holnapi napon megyünk egyet gurulni cimboráimmal, ha gondolod gyere bátran.
Vegyes összetételű csapat: sv 1000, cbr , r1 , z 750, és a gixerek .
Elindulunk és majd valahol kilyukadunk.
12.00 - 13.00 között találkozunk a szentendrei út - bogdáni sarkán lévő agip kútnál.
Puszedli..........
legalább a papucs bőrbűű vót
Mikor robiztam mentem haza.Kabát sisak kesztyű minden kutyaf...a.Megáll melettem egy ezres gixxerrel kockás rövidujjú ing,rövidnaci,bőrpapucs.Mutatom sisak.Legyint zöld a lámpa egykerékre kapja és elporol.
Van ilyen.
aki úgy képes elindulni motorozni az tuti nem 100-as
Váci úton egykeró papucs+szalmakalap kombót gondoltam.
nem-nem én óvatos duhaj vagyok közúton , főleg ha utassal vagyok
tavaly így is volt egy élményem Kakucsról hazafelé Inárcs után mentem a főúton 70-80-as tempóval, és egy félkegyelmű opelost látok hogy közeledik a kereszteződéshez és megáll a stop táblánál erre az autista mikor odaértem a kereszteződéshez elindult, csak úgy tudtam kikerülni hogy az út túloldalának a legszélén éppen elfértem (persze a másik irányból nem lehetett kikerülni mert combi volt)
Állatkodni lehet nem csak kakucson és ott meg ott a büfémenet.Nem kell a lelátón ücsörögni.
Fiaim,mondanám,hogy óvatosan,de ismerem a fajtátokat.
Szóval inkább: tapadó gumikat,jó időt,jó utat és sok sikert mindenkinek a Pályára!Jha és nektek is,akik Dobogókőre mentek.
Viygááázni magatokra és a gyalogosokra is!
nem szeret Kakucson a lelátón üldögélni , így ma motorozunk egyet , holnap pedig állatkodok Kakucson...
ilyen ez a házasság kompromisszumokat kell kötni...

halkan megjegyzem, nekem mind a kettő jó...
jöttél volna inkább kakucsra teeee.....
Az nejemmel lehet délután kinézünk Dobogókőre.
Kösz! Akkor indulunk is !
Szombaton sok-sok napsütésre számíthatunk, csupán elvétve lehet kisebb zápor. Élénk északi szél várható. Reggel hűvös lesz, talajmenti fagy is előfordulhat, délután 16 fok körüli értékeket mérhetünk. Kellemes tavaszi napunk lesz, érdemes minél többet a szabadban lenni, kirándulni, kertészkedni, sportolni. Az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatt a légkörbe került hamu - mely az előrejelzések szerint ma délután már hazánk térségében is jelen lesz - átszínezheti a mai naplementét, kékes, rózsaszín fényeket figyelhetünk meg, különleges fotókat készíthetünk!
- Hogy hívják a fémszálas intimbetétet?
- Havi metál.

ecseg vagy kecsegfalván ?
DOki Ecsegfalván van
Szép napot! Főváros környékéről mondana nekem valaki egy időjárás jelentést?
Jó motorozást srácok vigyázatok magatokra!

Atika!
Nem szaladunk fel holnap Dobogókőre egy karistot?
Doki,

Lehet hogy téged láthattalak tegnap Siófokon egykerózni a tesco utáni többsávoson?
Leírás: - no bőrruha - fekete k6-k7 gixxer - fehér bukó (bár sztem abban több volt a fehér, mint ami neked van) - 1keró - uanolyan józsi dob, mint a tiéd
Angol... ^^ LONG VEHICLE,annnnyira muszáj volt belekötni Bocsánat. ×$
köszi arról inkább lemondok
van még egy tacskós matricám az nem kell ? :D LONG VENCHLIE - az enyém 18méter hosszú
Akinek van még hozhatja, több db kéne
akkor viszem
szeretném