Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öcsém nem semmi faszi vagy mipénzé fáj?
nem már nem kell. kurvára felbaszta az agyam
motorline
bosszubol csak azért se? ne legyé idegbeteg.. üssed a végét, azt jol fog kinézni
felmenne de mostmár nem teszel fel úgy felidegesített
ha a végét ütöd nem csuszik fel? nekem eddig mindig igy mentek fel a markolatok
csavarva akartam feltenni és ezt nem szabad, elméletileg tolni kell. Azt mondták szappanos vízzel kel feltenni, papírján meg az áll ne használjak szappant. Szóval teljes tanácstalanságban elkezdtem simán felfele tekerni, amit nem kellett volna. Szóval a jobb oldali használtnak tűnik így, a bal oldali zsír új.
mi a baj vele? mit kurtál el?
Hol vetted ezt?
Jó lenne,csak a szín nem passzol...
Na jó, nem is szenvedek tovább, akinek kell egy markolat, féláron elviheti. Jobb oldalin esztétikai hiba van, de nem vészes. Bal oldali érintetlen.
a büdös telibevert retkes cigány faszát,vettem egy gsx-res markolatot, de feltételnél elbasztam. Nem tudom hogy teszik fel, de faszom kivan..
Szurkolunk, hogy meglegyen!
hallod. nekem van saját tapasztalatom gixeren hátul. balatonig ültem rajta ( 130 km) esőben, éjjel, táska a hátamon ( 3 npi ruha, tequila, bor) végig 170, autópálya 230, és csak egyszer görcsölt be a combom.. nem olyan para, és a seggem nem is fájt.. pedig soha nem ülök hátul
Remélem nekem is meglesz a gépem kunmadarasra:D mocival mégiscsak jobb oda menni
jövő hét végén meg ide gyertek motoros buli pécsen
Vasárnap jó helyre kell tenni az X-et!
és amcsiba elvileg még mindig 1 gallon kerül annyiba mint itt egy littyó... magyarorszáág...
Visszasírjuk még a 300Ft-os benzint. Az a vicc, hogy amikor 150 dollár volt egy hordó olaj akkor nem került ennyibe a benzin.
Nem akarok bele gondolni!
Szega Mester!

Pénteken mindössze egy polót kellene átadnom, de ha lesz valami közös gurulás akkor had menjen.
Hali!

Nyiszorog az első, de amíg fog rendesen felőlem népdalokat is énekelhet.
Ez még csak jóslás papa
Idén nyáron minimum 360- 380 lesz gondoljatok bele még messze a nyári szezon!