Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg ennyire viszik a benzint addig emelkedni is fog.Ha kinézel bármikor az ablakon láthatod hogy egymást érik az autók és mindben 1 ember ül.
Míg nem csökken a forgalom mért ne emelnék.A hülye ugyis csak morog picit de megveszi mert kényelmes alapon.
A szar keményedjen beléjük. A rohadt kurva anyjukat. Ebben a kibaszott országban mindent meg lehet csinálni, ezeknek a mocskos állatoknak. Nyárra ezek a fasztaligák tényleg meg fogják csinálni a 4-500 forintos literenkénti árat.
Négy forinttal nő a benzin, és hat forinttal a gázolaj ára a töltőállomásokon - a hétfői munkaszüneti nap miatt ezen a héten csütörtökön - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. Így a benzin országos átlagos ára 336,5 forintra, míg a gázolajé 312,6 forintra nő. A legdrágább kutakon várhatóan már 350 forintos ár felett lesz a benzin ára, a legmagasabb áron gázolajat 333 forintért tankolhatunk.

Basszák meg anyjukat akik az árakat határozzák remélem nyárra 400 Ft lesz csak hogy meggazdagodjon megint 1-2 köcsög
az majd kiderül...amien szeszélyes mostanában
Jó idő lesz mert megrendeltük ugye gixeresek ?
Akkor valószínűleg ezzel is "megbarátkozik" majd...
Jól birja legalábbis eddig egy fzr250 el jártunk és annak meg végképp nem utasbarát a hátso része, de azt is birta, napi használat 2x40km min csak a meloba járás
Régen Fzr250R el jártunk egy évig, azt még elviselte pedig annak aztán tényleg 10x10x1 volt az ülése hátul, abból gondolom h ezeknek a 600asoknak már csak jobb legalábbis ahhoz képest
Csáó Riderek!
Elég jónak ígérkezik Kunmadaras ahogy olvasom! Csak jó időnk legyen, ne olyan, mint most....
Ha a hölgy a biciklizéshez szokott, akkor a motor és a bringa nyerge közt ég és föld lesz a különbség, természetesen a motor javára.
Helló Bree_mus69!
Nekem az asszonyom 550 km után kezdett el sirdogálni hátul, úgyhogy bírják ezek a nőneműek...
Inkább megrángatnám ZIL -el! , , ,
Ezeket a motorokat nm a kényelemre tervezték!
Hosszú távon nm túl előnyös a hátsó utasnak, bár attól függ mennyire van hozzászokva a Hölgy, hogy bírja az e féle strapát.
A 600-as nagyon "fapados" e szempontból, az 1000-en elviselhetőbb.
Nem hinném hogy a bútorajtó meg a sportszatyor sokat vagy hangosan nyöszörgött volna.
Jól bírja, ha szereti a motorozást. Ha meg nyavajgós plázap*csa, akkor meg maradjon otthon, vagy vegyél mercit nekijje. Na csumi.
Vagy csak nem hallod
Nekem a csomagok nem panaszkodtak.
hátul nem vmi kényelmes de ha szereti az utas a motorozást akkor tök mind1 ... kibírja
Nálam az egyik csaj zokszó nélkül kibírta a 242 kilóméter hosszú távot.
Ha kényelmest akarsz akkor burgonyát végy.Ha gyorsat akkor gixxert csaj ugyis berottyant ilyedtében és nem megy sokat veled.
Ha jót akarsz akkor sövöt.

a gixxereseknek
Hali!
Most szeretnék venni egy 600 as mocit r6 vagy gsxr600, csak az r6 ot nem tartják túl kényelmesnek utas szempontból, és most érdeklődnékh nektek mi a tapasztalatotok kinek h birja a csaja hátul? :D
Lehet,hogy érdekes,de én vagyok.
Mellesleg,kössz,Joda. ×$
.
Kicsit érdekes nicknév Légy üdvözölve, ifjú padavan!