Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig most fogytam 5 kilót
Szerintem nagy a súly a gépen, és tiltakozik az új fékbetét....
Az nagyon jó hír....
Az nagyon jó ár....
Végre egyre több jóhír! Csak gyógyuljon! Várjuk vissza
Köszönöm szépen kukis mester! Remélem hamarosan talpra áll.
Lacát ma reggel műtötték, jól van, gyógyulgat.

Vááááá mekkora hülyeséget írtam..... A hurkulás csak az alacsony fordulatra vonatkozik....itt pedig mi gyorsultunk, tehát, akkor marad a 2-es változat,.....
Bocsesz, hogy marhaságot írtam.....
Nem igazán értem az 1-est de a válasz igen. Ha kikötöd az exupot a gép hurkább lesz alul. Az exup szelepnek az a feladata, hogy alacsony fordulaton visszafogja az áramlást, ettöl nő a nyomaték. Nagyobb fordulaton meg nyit. De egyébként ha kikötöd max. 3-4 Nm-et veszítesz vele alacsony fordulaton. Vagy annyit se. Ja és nem attól fognak legyorsulni. 1-es fokozatban 10 000-nél le van szarva az exup. Máskép meg a 600-as nem megy.
Szép reggelt Gixxeresek! Lacáról van valami hír? Hogy van?
5.000 ft jó ár?
enyém fékezéskor, mintha gagyi fék lenne
De lehet csak valami sorja a szélén basztatja a tárcsát
Az enyém nem éles hangon nyikorog, ahogy általában a fékek szoktak, hanem tompább szoruló hangon, mintha néha-néha elcsúszna egymáson a fékbetét és a tárcsa....
Szeva Joe-Z!

Két féle verzióm van a dologra:

1. A multkor kikötöttem ugye otthon a Exup vezérlő motort, amire azt írták, hogy az alsó fordulat nyomatékába is beleszólhat......hááááát remélem, hogy ezt nem így értették, hogy hurka lesz a gép alul.....

2. A másik változat meg az, hogy mivel én jobban kilőttem és volt fordulat is rendesen, így kerékre akart állni a VAS, ezért nem húztam tökig a gázt.....Bár erre nem emléxem, hogy így volt.....én úgy emléxem hogy koppig húztam....

Erre egy mód van, hogy megtudjuk......nyomnunk kell vagy 3 gyorsulást.....
Benne vagy?

Szombatra nem lehetne tervezni ezt a városi mókázást.....pénteken melózom....
Ötezret írt
Tutis papa mit kérsz a hátsó gummádért?
nyugi, ismerem a metódust, ép ezért is vagyok meglepve
Szia Tutti frutti(s)!
Inkább koptasd be a tárcsádhoz, az új betéted!
Utána, persze ha ügyes vagy nem fog nyikorogni, meg szorulni, meg melegedni, meg ilyenek.....
Persze ha ügyes vagy, csak akkor......
nekem mióta betettem nyikorog, hétvégén szétszedem.
Pénteken én is benne vagyok mocizásban csak szóljatok!
Doki azt fejtsük meg, hogyan tudtalak úgy erőből lenyomni?
Szép jó reggelt egyébként Mindenkinek!
Máramennyire szép lehet.....szar az idő....
Szeva Tutis!

Igen a brembo... ...kapott egy kis edzést szombaton a kanyargós részeken és amikor hazaértem, akkor nyikkant meg 2szer, de igen ez az aféle idegesítő hang....
Remélem, hogy nem fogja ezt csinálgatni.....
brembo? nekem a hátsó fékem nyiszorog, majd megőrülök
Neked nem szokott jelentkezni ez a hőtágulásos féknyiszorgós hang a Gixernél?