Vááááá mekkora hülyeséget írtam..... A hurkulás csak az alacsony fordulatra vonatkozik....itt pedig mi gyorsultunk, tehát, akkor marad a 2-es változat,.....
Bocsesz, hogy marhaságot írtam.....
Nem igazán értem az 1-est de a válasz igen. Ha kikötöd az exupot a gép hurkább lesz alul. Az exup szelepnek az a feladata, hogy alacsony fordulaton visszafogja az áramlást, ettöl nő a nyomaték. Nagyobb fordulaton meg nyit. De egyébként ha kikötöd max. 3-4 Nm-et veszítesz vele alacsony fordulaton. Vagy annyit se. Ja és nem attól fognak legyorsulni. 1-es fokozatban 10 000-nél le van szarva az exup. Máskép meg a 600-as nem megy.
Az enyém nem éles hangon nyikorog, ahogy általában a fékek szoktak, hanem tompább szoruló hangon, mintha néha-néha elcsúszna egymáson a fékbetét és a tárcsa....
1. A multkor kikötöttem ugye otthon a Exup vezérlő motort, amire azt írták, hogy az alsó fordulat nyomatékába is beleszólhat......hááááát remélem, hogy ezt nem így értették, hogy hurka lesz a gép alul.....
2. A másik változat meg az, hogy mivel én jobban kilőttem és volt fordulat is rendesen, így kerékre akart állni a VAS, ezért nem húztam tökig a gázt.....Bár erre nem emléxem, hogy így volt.....én úgy emléxem hogy koppig húztam....
Erre egy mód van, hogy megtudjuk......nyomnunk kell vagy 3 gyorsulást.....
Benne vagy?
Szombatra nem lehetne tervezni ezt a városi mókázást.....pénteken melózom....
Szia Tutti frutti(s)!
Inkább koptasd be a tárcsádhoz, az új betéted!
Utána, persze ha ügyes vagy nem fog nyikorogni, meg szorulni, meg melegedni, meg ilyenek.....
Persze ha ügyes vagy, csak akkor......
Igen a brembo... ...kapott egy kis edzést szombaton a kanyargós részeken és amikor hazaértem, akkor nyikkant meg 2szer, de igen ez az aféle idegesítő hang....
Remélem, hogy nem fogja ezt csinálgatni.....
Vááááá mekkora hülyeséget írtam..... A hurkulás csak az alacsony fordulatra vonatkozik....itt pedig mi gyorsultunk, tehát, akkor marad a 2-es változat,.....
Bocsesz, hogy marhaságot írtam.....
De lehet csak valami sorja a szélén basztatja a tárcsát
Két féle verzióm van a dologra:
1. A multkor kikötöttem ugye otthon a Exup vezérlő motort, amire azt írták, hogy az alsó fordulat nyomatékába is beleszólhat......hááááát remélem, hogy ezt nem így értették, hogy hurka lesz a gép alul.....
2. A másik változat meg az, hogy mivel én jobban kilőttem és volt fordulat is rendesen, így kerékre akart állni a VAS, ezért nem húztam tökig a gázt.....Bár erre nem emléxem, hogy így volt.....én úgy emléxem hogy koppig húztam....
Erre egy mód van, hogy megtudjuk......nyomnunk kell vagy 3 gyorsulást.....
Benne vagy?
Szombatra nem lehetne tervezni ezt a városi mókázást.....pénteken melózom....
Inkább koptasd be a tárcsádhoz, az új betéted!
Utána, persze ha ügyes vagy nem fog nyikorogni, meg szorulni, meg melegedni, meg ilyenek.....
Persze ha ügyes vagy, csak akkor......
Máramennyire szép lehet.....szar az idő....
Igen a brembo... ...kapott egy kis edzést szombaton a kanyargós részeken és amikor hazaértem, akkor nyikkant meg 2szer, de igen ez az aféle idegesítő hang....
Remélem, hogy nem fogja ezt csinálgatni.....