Az eccerű válasz hogyaszongya a van ott kompresszor pár emberkéne is elég lett volna.
Mivel a szürkeállományom jól kitölti az L.-es kobakomat így ebből is megértem.
Nem mondtam, hogy az vagy. De ha túl mélyre engeded akkor az vagy. De mint mondtam amatőr szinten túl van lihegve a kérdés.
2:30-2:40-ig az utcai nyomás is megfelel. Tapasztalat.
Odamész a gumishoz és felfujatod. Bár ha túl sokat engedsz le akkor fel se menj a pályára mert egy idióta vagy. Pl. Kezedben a nyomásmérő. Rámérsz az elejére 2,5Bar. Benyomod a szelepet 1 mp-re. 2,4. Hmm. Akkor esetleg 2mp is benyomom. 2,2. E má kb. jó lesz és hagyod a picsába. De ha benyomod fél perce és csalódottan nézed a 0,6bar-os gumidat akkor gondok vannak a szürkeállományban és először is azt kell feltölteni valamivel.
Ez persze csak az amatőr szintre vonatkozik.(magamat is ide sorolom) Engem nem izgat ha hátul 1,7 van 1,8 helyett. Ha 1:55 alatt mész akkor már lehet, hogy a fél tizedes nyomáskülönbség is gumitépést/elmelegedést okozhat. De ilyen 2:05 körül egy jó átlagot kell állítani. Persze kivétel N-Tec Dunlop mert az melegen 1,5 szóval ha abba is 1,8-at nyomsz akkor érhetnek meglepetések gumiképileg.
De mint mondottam ha véletlenül részegen állítod a guminyomást és túl mélyre megy akkor vagy kimész a kútra és felfújod vagy odatolod a Dunlopos/Pirellis/gumis emberhez és fujatsz bele.
Ezekre a földönkívüliekre én is kíváncsi vagyok mostmár....
Én csak abba gondoltam bele, amit Gyorskezű barát írt, hogy ő is csak pislogott kint, hogy mennyire mennek......viszont múlt7 szombaton együtt csapattunk páran és Gyorskezű úgy elpicsázott minket a kanyarokban mint állat...... És ő pislog kint? Akkor még én hogy fogok pislogni.....megyek vagy 2:40-es időt.....
Tanulom ezerrel a Hungaroringes pályát, hogy ha egyszer kimegyek, akkor legalább a pálya meglegyen fejben......aztán majd baszok ddt500-ra egy vonórudat oszt gyííííííí.....
amikor erste-s tanfolyamon voltam, pont valami nyilt nap volt a jobbaknak.
a celegyenes vegen a jobbosban a betonplaccon voltunk, es hat mintmondjak, senki nem az oktatot figyelte. embertelen, hogy mennek...
Mivel a szürkeállományom jól kitölti az L.-es kobakomat így ebből is megértem.